Calmocard susține buna funcționare a inimii – Fares.ro
×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Calmocard susține buna funcționare a inimii

Pacienților cu hipertensiune arterială, sindrom anxios-depresiv asociat afecţiunilor cardiace, tahicardie sinusală, distonie neurovegetativă, carora li s-au administrat capsule Calmocard, timp de 1 lună, au experimentat ameliorarea până la dispariţia simptomatologiei (palpitaţii, disconfort precordial).

Dupa o anumita varstă încep să apara problemele inimii, mai ales la persoanele sedentare, cu surplus de greutate, în cazul celor supuse stresului sau a celor care au o alimentatie nesanatoasă, bogata în grasimi, sare și carbohidrati.

Dincolo de ajustarile regimului de viață pe care cei afectați de bolile de inimă trebuie sa le adopte urgent, este necesar sa sprijinim buna funcționare a sistemului cardiovascular cu produse naturale, precum cele oferite Fares Orăștie. Printre acestea, de mare eficiență dovedită de studiile  de evaluare clinica sunt Capsulele Calmocard.

95% din pacienţi au folosit doar capsulele Calmocard; ceilalţi 5% au asociat aceste capsule cu medicaţia alopată, dar cu reducerea dozelor. Ulterior, 74% din pacienţi au înlocuit medicaţia alopată.

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.