facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right

Schimbarea anotimpurilor, trecerea de la vremea rece de iarnă la vremea capricioasă a primei luni de primăvară ne face pe toţi mai vulnerabili la îmbolnăviri. Resimţim mai uşor oboseala şi  afecţiunile cronice se acutizează în multe cazuri.

Alternanţa frig – cald, cu diferenţe mari de temperatură, vântul şi ploile favorizează acutizarea afecţiunilor din sfera genito-urinară,de exemplu prostatitele, în special în  cazul bărbaţilor care au hipertrofie benignă de prostată.

Aceştia beneficiază de acţiunea antiinflamatoare, decongestivă, antiseptică şi diuretică a plantelor medicinale cu tropism pentru această zonă.

Prdusul natural Prostată, de la Fares, sub formă de capsule, conţine plante şi extracte din plante cu eficienţă foarte bună, confirmată prin studii clinice riguroase în centre universitare.

Colectivul de  cercetare de la Fares a realizat o formulă echilibrată, asociind plante ale căror substanţe active să acţioneze sinergic, adică împreună şi în acelaşi sens, potenţându-şi efectul.

Găsim în aceste capsule rădăcină de urzică, ghimpe, extract de roşii standardizat în licopen, extract de pygeum aficanum standardizat în fitosteroli şi extract de palmier de Florida standardizat în acizi graşi.

Plantele autohtone sunt bine cunoscute pentru calităţie lor terapeutice.

Ghimpele face parte din cele cinci radăcini aperitive – adică simulează apetitul şi digestia – şi diuretice, alături de pătrunjel, ţelină, sparanghel şi mărar.

Creşte în locuri gloduroase şi pietroase, are frunzele ascuţite, cu gust aspru, picant, puţin amar şi sunt mereu verzi. Este antiinflamator, decongestiv, diuretic.

Îndeamnă la respect de sine şi la recentrarea din punct de vedere energetic.

Urzica, de la care se folosesc frunzele şi florile, are acţiune detoxifiantă pentru organism, este diuretică, decongestivă, ameliorează somnul agitat şi adaptarea la stres.

Substanţele active ale plantelor din această formulă, prin acţiunea lor conjugată, îmbunătăţesc calitatea vieţii bărbaţilor cu hipertrofie benignă de prostată, rărind micţiunile – adică urinările-  atât din timpul zilei, cît mai ales din timpul nopţii, previn inflamaţia şi infecţiile urinare care sunt complicaţii frecvente.

Fiecare capsulă aduce SĂNĂTATE DIN INIMA DACIEI.

Luaţi-le cu încredere!

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri