facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right

Cu o experiență de 85 de ani, echipa de cercetare Fares a realizat o gamă de remedii naturale din uleiuri esențiale cu acţiune antibacteriană, antivirală, antifungică şi antiinflamatoare, eficiente în cura infecţiilor respiratorii, digestive şi urogenitale.

Din această gamă face parte şi combinația din ulei esențial de cimbru și cuișoare care se regăsește ca remediu natural sub formă de capsule moi Biomicin Forte. Acest produs este eficient în tratarea:

- infecţiilor respiratorii: viroze, gripă, sinuzită, faringo-amigdalită, traheo-bronşită, astm bronşic, pneumonie virală, supuraţii bronhopulmonare;

- infecţiilor digestive: enterocolite bacteriene, candidozice sau virale, parazitoze intestinale;

- infecţiilor uro-genitale: uretrite, cistite, pielonefrite, prostatite, anexite.

Biomicin Forte este un remediu sub formă de capsule moi cu eficienţă terapeutică confirmată clinic şi prin analize de laborator la 97% dintre pacienți în tratamentul infecţiilor respiratorii şi urinare. Acesta reprezintă un tratament de elecție pentru pacienții care nu mai răspund la antibioterapie sau prezintă intoleranţe şi reacţii alergice fără să scada imunitatea sau să afecteze flora intestinală. În plus, administrarea repetată nu produce rezistență.

 

 

 

 

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri