Biomicin- eficiență terapeutică în otite – Fares.ro
×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Biomicin- eficiență terapeutică în otite

Otitele, în special la copii, reprezintă o patologie frecventă, cu numeroase recurenţe. O alternativă naturală pentru această afecţiune este alcătuită din două produse pe bază de uleiuri esenţiale: Biomicin soluţie şi Biomicin capsule moi. Acestea constituie o combinație de ulei esențial de ti-tree și cuișoare care se regăsește ca remediu natural sub formă de capsule moi sau soluție.

Biomicin soluţie sau capsule moi se administrează timp de zece zile, în funcție de vârsta copilului. La copiii cu vârste de peste şapte ani, doza de Biomicin capsule moi este de o capsulă de două ori pe zi, la o oră după masă. La copiii cu vârste cuprinse între trei şi şase ani,  Biomicin soluţie se administrează două-trei picături, de două ori pe zi, la o oră după masă.

În testele efectuate pentru Biomicin, tratamentul fitoterapeutic a fost suficient ca unică metodă pentru ameliorarea/absenţa simptomelor la toţi cei 50 de copii  monitorizați cu otite nesupurate. Cele două produse administrate au fost bine tolerate de către copii, şi lipsite de reacţii adverse.

La copiii care au dezvoltat recidivă după administrarea de antibiotice de sinteză, afecţiunea s-a remis complet cu tratamentul fitoterapeutic administrat timp de zece zile. Pacienţii au mai fost monitorizaţi o lună din acel moment, perioadă în care nu s-au înregistrat recăderi.

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.