facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right

Toamna şi primăvara sunt anotimpuri în care vremea se schimbă brusc, dimineţile şi serile sunt reci iar în cursul zilei este cald sau se înregistrează alternanţe de zile însorite cu zile reci, cu ploaie şi ceaţă. În aceste condiţii, persoanele bolnave, bătrânii şi copiii sunt vulnerabili şi se îmbolnăvesc mai uşor. Răcelile şi virozele respiratorii sunt frecvente.

Produsele naturale de la Fares sunt o minunată sursă de sănătate din inima Daciei. Prin substanţele active pe care le conţin, constituie un tratament eficient, întrucât stimulează reactivitatea imunitară a organismului, prevenind astfel îmbolnăvirea.

Două siropuri – Biosept si Plantusin – şi tinctura Biosept, fiecare cu o compoziţie complexă, acţionând ca antibiotice naturale, antiinlamatoare, antifebrile şi expectorante, pot fi administrate atât copiilor cât şi adulţilor.

Siropul Biosept – antibiotic natural – conţine echinacea, şovârv, cimbrişor, lichen de piatră, scorţişoară, frunze de măslin, rizomi de ghimbir, cuişoare, tinctură de propois, vitamină C, uleiuri esenţiale de lămâie, geraniu şi scorţişoară.

Echinacea e cunoscută ca stimulatoare a imunităţii, antivirală, antibacteriană şi antiinflamatoare.

Şovârvul este o plantă bogată în timol şi carvacrol, uleiuri esenţiale care se găsesc şi în cimbrişor, având un puternic efect antiviral, antibacterian şi antifungic. Are de asemenea acţiune expectorantă, sedativă şi antispastică pe musculatura bronşică.

Lichenul de piatră, prin conţinutul crescut de mucilagii, este expectorant, adică ajută la eliminarea secreţiilor bronşice.

Frunzele de măslin au efect antiinflamator şi antiseptic, ca şi uleiurile esenţiale de lămâie, geraniu şi scrţişoară, iar tinctura de propolis este un antibiotic natural.

Se poate administra copiilor de la vârsta de 1 an. Atenţie pentru cei cu alergie la echinacea sau propolis şi în general pentru persoanele alergice! Se impune recomandarea medicului.

Siropul Plantusin cu miere şi propolis, are o compoziţie complexă, echilibrată şi este foarte eficient ca antibiotic natural prin tinctura de propolis, cimbrişor şi pătlagină, antitusiv prin scaiul vânăt şi tei, antiinflamator şi cicatrizant prin mugurii de pin, propolis şi pătlagină. Mierea de albine este şi ea antiseptică, cicatrizantă şi energizantă.

Tinctura Biosept conține muguri de plop, isop, hrean, cuişoare, iarbă mare, uleiuri esenţiale de ti-tree, fenicul şi cimbru. Este recomandată în infecţii şi inflamaţii ale căilor respiratorii.

Uleiurile esenţiale sunt antibacteriene, antivirale, antifungice, antiinlamatoare şi antispastice. Hreanul este decongestiv al mucoasei căilor respiratorii, isopul este expectorant, iar mugurii de plop cicatrizanţi.

Iarba mare conţine, printre alte substanţe active, camfor, săruri de potasiu, de calciu şi de magneziu, având acţiune antiseptică, expectorantă şi calmantă asupra tusei. Tinctura Biosept se poate administra copiilor după vârsta de 3 ani.

Iată o gamă de produse naturale Fares, cu eficienţă dovedită prin evaluări clinice, uşor de administrat şi fără reacţii adverse. Bucuraţi-vă de darurile naturii !

Dr. Luminiţa Sârcă

 

 

 

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri