facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right

Dacă aveți o stare generală proastă, febră, nas înfundat și constatați că aveți puncte albe pe amigdale înseamnă că suferiți de faringo-amigdalită. Această boală este declanșată de virusuri sau bacterii care infecteză țesutul amigdalelor, extinzându-se apoi către faringe. Cei mai afectați sunt copiii care frecventeză grădinițele și școlile, boala transmițându-se prin particulele de salivă.

O amigdalită acută virală trece de la sine în cel mult 7 pana la 10 zile. O amigdalită bacteriană se diferențiază de cea virală prin apariția febrei mari. Aceasta dispare o dată cu eliminarea puroiului de pe amigdale. În această situație este nevoie de antibiotice. Există cel puțin trei solulții naturale la îndemână pentru tratament.

Prima ar fi Siropul Biosept, potrivit pentru copii între unu și trei ani. Tratamentul se face prin administrarea, timp de șapte-zece zile, a câte o linguriță de sirop de trei ori pe zi. Pentru copii cu vârstă cuprinsă între patru și șapte ani putem folosi soluția de uleiuri Biosept plus, de trei ori pe zi, 2-3 picături, în miere sau în siropul Biosept. Cea de-a treia variantă, pentru copii de  peste șapte ani și adulti, este uleiul Biosept Forte. Acesta se administrează de 3 ori pe zi, după mese, în miere sau în Siropul Biosept.

Uleiul de cuisoare, prezent în compoziția Bioseptului Plus si Bioseptului Forte, are un efect antibiotic, antiviral, fiind în același timp și un excelent analgezic, calmând durerile provocate de amigdalită. La rândul său, cimbrul, prezent în Biosept Forte, este folosit din vechime în tratarea infecțiilor și inflamațiilor de tot felul, îndeosebi în cele ale tractului respirator, fiind un antibiotic cu spectru larg de acțiune.  Uleiul de cimbru este antiviral, anticandidozic și antiinflamator.

Uleiul esențial de Tea tree (Arbore de Ceai), aflat în compoziția Bioseptului Plus, are proprietăți antiseptice, anti-inflamatoare, antibacteriale, antifungice și este folosit ca tratament adjuvant în tratamentul rănilor și prevenirea infectării lor.

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri