facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right

Amigdalele au rolul de a fi primul bastion de apărare a organismului împotriva microbilor sau viruşilor care intră prin gură sau prin nas în timpul sezonului rece. În momentul în care se declanşează lupta dintre celulele de apărare şi viruşi, amigdalele îşi măresc volumul, ceea ce duce la apariţia amigdalitei. Când amigdalele se măresc, acestea pot să fie roşii sau pe suprafaţa lor poate apărea puroi. În acest ultim caz, amigdalita se numeşte pultacee.

Ştii că micuţul tău are amigdalită dacă are temperatura corpului mai mare de 38 grade C, are dureri în gât când înghite, iar ganglionii de o parte şi alta a gâtului se umflă, pentru că şi acolo se dă lupta cu microbii şi viruşii. Microbii din gât se pot duce şi în nas, şi atunci apare rinita, iar nasul începe să curgă. Deoarece nasul, gâtul şi urechile comunică între ele, microbii sau viruşii pot intra în sinusuri , cauzând sinuzita, sau pot intra în ureche, şi atunci provoaca otita.

Nu la toate amigdalitele este nevoie sa iei antibiotice. Antibioticele sunt inofensive împotriva virusilor, fiind recomandate doar în caz de infecţie bacteriană. Uleiul Biosept Plus este un antibiotic natural şi reprezintă o soluţie alternativă pentru tratarea acestui tip de infecţii la copii.

Biosept Plus conţine ulei esenţial de ti-tree  şi ulei esenţial de cuişoare. Aceste două componenete au un puternic efect antibiotic, antiviral şi antiinflamator. De aceea, uleiul este recomandat copiilor de peste 6-7 ani în infecţiile şi inflamaţiile respiratorii, precum amigdalita pultacee. Este extrem de eficient dacă se administrează într-o linguriţă de sirop de fructe sau în puţină miere. Pentru ca are un miros specific şi în contact cu mucoasele are un efect usturător, se recomandă parinţilor să tragă amestecul cu ulei Biosept într-o seringă şi să-l administreze la baza limbii pentru ca amestecul să ajungă imediat pe suprafaţa amigdalelor infectate. Dupa 2-3 zile de administrare punctele de puroi dispar, la fel şi febra, iar starea generală a copiilor se îmbunătăţeste semnificativ. Dieta copiilor în această perioadă trebuie să fie cea mediteraneană (sa includă peste, carne, legume şi fructe). De asemenea, laptele de vaca trebuie înlocuit cu cel de soia sau migdale.

 

 

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri