facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right

Hemoroizii reprezintă  un subiect care ține de intimitate și despre care evităm adesea să vorbim. Cu toate acestea, această afecțiune trebuie abordată pentru că afectează un număr mare de persoane. Hemoroizii reprezintă dilatația și inflamația venelor din jurul anusului sau a rectului inferior (segmentele terminale ale intestinului gros). Putem privi hemoroizii ca fiind niște varice asemănătoare celor care se dezvoltă  frecvent pe membrele inferioare.

 Boala hemoroidală  este  extrem de frecventă, se întâlnește la una din trei persoane și afectează în aceeași măsură femeile și bărbații. Factorii care favorizează apariția hemoroizilor sunt: constipația, statul mult în picioare, sarcina, ciroza hepatică, afecțiunile genito-urinare.

 Poţi preveni apariția hemoroizilor printr-un regim de viață echilibrat, cu mese moderate cantitativ care nu vor suprasolicita intestinul gros și cu o dietă bogată în fibre care va accelera tranzitul intestinal. Simptomele hemoroizilor sunt: prurit anal (mâncărimi),  senzația de greutate ano-rectală, sângerări, dureri.

Ca remediu, supozitoarele Hemorsan reprezintă alternativa naturală antihemoroidală cu eficiență terapeutică verificată. Acestea sunt utilizate pentru următoarele afecţiuni:

- hemoroizi gradul I şi II

-  inflamaţii şi leziuni perianale

- fisuri anale

Florile  de gălbenele, frunzele de Hamamelis virginiana,  mugurii de plop,  seminţele de castan, balsamul de Peru, uleiul esenţial de coada şoricelului,  uleiul esenţial de cuişoare şi tinctura de propolis reprezintă compoziția complexă a supozitoarelor care le oferă proprietăți antiinflamatoare, analgezice, cicatrizante și venotonice.

 

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri