facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right

 

Hipocrate nu întâmplător ne-a dat acest sfat, ca alimentele să ne fie medicamente și medicamentele să ne fie alimente, deoarece alimentația este una dintre cele mai bune modalități de a stimula sistemul imunitar.Am ales câteva alimente importante pentru un sistem imunitar puternic.

1.Ciupercile datorită conținutului bogat în potasiu, seleniu şi antioxidanţi, contribuie la creșterea capacității de apărare a organismului.O serie de studii arată aceasta iar farmacopeea chinezească le atribuie importante proprietăți medicinale.Printre cele mai importante ciuperci cu rol în imunitate, folosite in alimentație sunt shitake, maitake, pleurotus (mânătarci, alburii, vineții).Se pot consuma crude sau gătite dar nu prăjite.

2.Produsele obținute prin fermentare lactică au numeroși antioxidanți, ameliorează digestia, echilibrează flora digstivă, normalizând aciditatea gastrică sau intestinlă și protejează organismul de microorganismele patogene.Kefirul, iaurtul și varza acră sunt cateva exemple.

3. Usturoiul, celebru prin rețetele antice împotriva tensiunii și colesterolului este unul dintre cele mai recomandate alimente antibiotice, si imunostimulente, având un conţinut bogat în antioxidanţi, vitaminele B, C şi E și minerale: fosfor, calciu, potasiu, sodiu, mangan, cupru, sulf, fier.

4.Miso este o pastă de proveniență japoneză, obținută prin fermentarea boabelor de soia sau soia și o cereală (orez, orz, grâu sau mei) și o ciupercă. Este bogată în aminoacizi, glucoză, minerale, vitamine (B12), enzime și bacterii favorabile digestiei.Un studiu efectuat în Tokyo arată că un consum de 2 căni de supa cu miso pe zi, detrmină o săadere de 50% a riscului de cancer mamar.

5. Sarea marină sau sarea de Hymalaia, are o acțiune remineralizantă.Se folosește câte un vârf de cuțit.

 

 

 

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri