facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right

Este greu să ne ferim de Helicobacter pylori, bacteria care afectează circa jumătate din populația planetei și care se ia atât de ușor, de pe aproape orice. Tratamentul cu antibiotice are efecte negative asupra florei bacteriene și slăbește imunitatea, motiv pentru care mulți medici amână momentul administrării lor sau chiar nu-l recomandă. În schimb, remediile naturiste merită încercate pentru că au efecte puternice asupra infecției, fiind, în același timp, prietenoase cu stomacul tău.

Uleiurile esențiale cu proprietăți antiinfecțioase sunt cele mai puternice arme naturale împotriva bacteriei. Dintre acestea, cel de cimbru, de oregano, de fenol, de cuișoare, de mentă sau de scorțișoară, precum și cel de de mușețel, care are acțiune antiinflamatoare și antimicrobiană. Administrate intern (câteva picături la o linguriță de miere), toate au demonstrat că pot inhiba dezvoltarea bacteriei pe mucoasa peretelui stomacului.

Ceaiurile medicinale de mușețel, de gălbenele, de gențiană sau de obligeană au efect gastro-protector și calmant asupra stomacului, ajută digestia, sunt antispastice și bactericide.

În ceea ce privește tincturile, și ele sunt extrem de puternice și benefice. Îți recomandăm tinctura de propolis, de cimbru și de gențiană. Există și câteva fructe și legume eficiente în eradicarea bacteriei, pe care trebuie să le consumi: afinele, grepfrutul roșu, murele, ghimbirul și broccoli.

Pe tot parcursul acestui proces, consumă multă vitamina C pentru a elimina riscurile de precancerizare a țesuturilor din stomac. O găsești în fructe de pădure, kiwi, pătrunjel, citrice.

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri