facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right

Tubul digestiv este un organ complex, gastroneuroendocrin.

La acest nivel are loc procesul de digestie a alimentelor ingerate. Tot aici se secretă hormoni precum serotonina și se sintetizează vitamina K2 (importantă în metabolismul calciului). De asemenea, colonul are un rol important în apărarea imunitară a organismului.

Stările emoţionale, stresul și modul de viaţă nesănătos duc adesea la tulburări digestive.

Din fericire, plantele conțin numeroase substanţe active care reglează aceste modificări psihosomatice.

Produsele Fares din plante medicinale, foarte eficiente în tratamentul afecţiunilor digestive, se găsesc sub formă de capsule, ceaiuri, uleiuri esenţiale, uleiuri grase sau pulberi din plante calcinate.

Aceste produse naturale se pot combina în diferite scheme de tratament care se individualizează în funcţie de mai multe elemente: cumulul patologic, vârsta, forţa vitală şi nu în ultimul rând cauzele care au dus la îmbolnăvire.

Spre exemplu, pentru gastrită şi ulcer recomand următoarele produse Fares: capsulele Stomac sănătos, uleiuri grase precum cel de Cătină cu gălbenele şi sunătoare, capsulele Spirulină şi urzică, ceai gastric în diferite reţete, Biomicin – ulei esenţiale de cuişoare şi ti-tree.

Remediile acestea se recomandă atât în afecţiunile acute cât şi cronice, pot fi administrate o perioadă mai lungă de timp – 2,3 luni – fiind bine tolerate şi fără efecte secundare.

Capsulele Stomac sănătos şi Biomicinul au eficienţă dovedită şi prin studii clinice efectuate în clinici universitare din Bucureşti şi Cluj.

 

Dr Luminiţa Sârcă

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri