facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right

Fumatul, expunerea prelungita la substante poluante sau toxice, precum si o serie de factori iritanti, alergeni, ori infectiile acute netratate ale cailor respiratorii reprezinta principalele cauze ale afectiunilor pulmonare cronice. Emfizemul si bronsita cronica sunt doar doua exemple. O solutie naturala de preventie si tratare a acestora este folosirea remediului natural Capsule Biosept.

Aceste capsule au in compozitie frunze de măslin, lichen de piatră, muguri de plop, extract de scoarţă de salcie si cuişoare. Frunzele de măslin sunt un antibiotic natural cu spectru larg (Escherichia coli, stafilococ auriu, streptococ, pseudomonas, mycobacterii, enterocici), antiviral (virusuri gripale, herpes), antifungic (Candida, aspergillus, microsporum, trichophyton) si vermifug.

Spre deosebire de antibioticele de sinteză, substantele din frunzele de măslin distrug doar bacteriile daunatoare organismului  nu şi pe cele utile acestuia, precum cele din intestin.

Totodata, scoarţa de salcie albă s-a dovedit a fi un veritabil antiinflamator naturalcu un puternic efect antiinflamator, febrifug, sudorific și antialgic, fiind recomandată pentru ameliorarea durerilor și scăderea febrei.

Lichenul de piatra este activ împotriva bacteriilor Gram pozitive, anaerobe şi inhibibă dezvoltarea mycobacterium tuberculosis. Substantele din compozitia sa au un efect antiinflamator comparabil cu al ibuprofenului.

Mugurii de plop au puternice acţiuni anti-inflamatorii, analgezice, antifebrile, sudorifice. Cuişoarele au proprietăți antibacteriene cu spectru larg, antivirale, antifungice, antihelmintice, antiinflamatoare, antispastice, carminative, anti-nevralgice, anestezice locale şi anticoagulante.

Capsulele Biosept sunt indicate in infecţii şi inflamaţii respiratorii (răceală, gripă, amigdalită, faringită, bronşită) , dar si in infecţii digestive ( enterite, enterocolite bacteriene, candidozice sau virale, colite fermentative, parazitoze intestinale) sau infecţii uro-genitale (uretrite, cistite, pielonefrite, anexite).

In afectiuni cronice pulmonare, acest produs poate fi luat timp 30 de zile, cate o capsulă de 3 ori pe zi, înainte de masă, cu o cantitate suficienta de apa. Daca se doreste un efect mai puternic se administrează câte 2 capsule de 3 ori pe zi, timp de 7-10 zile.

 

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri