facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right

Nici nu-ți imaginezi cât de repede poți scăpa de ulcer dacă știi ce să mănânci. În timp ce anumite alimente îngreunează procesul de vindecare și trebuie evitate, altele sunt adevărate pansamente gastrice.

- Sucul de varză. S-a descoperit că acesta conține un factor antieroziv numit glucosinolat. Varza trebuie să fie proaspăt stoarsă, nu fiartă, deoarece factorul respectiv se distruge la temperatură înaltă. Cea mai bună este varza de primăvară până la cea de toamnă. Din 3 kg de varză se produce circa un litru de suc, din care se bea câte o ceșcuță de trei ori pe zi. Poţi ameliora simptomele în 10-14 zile, potrivit unor cercetări. Chiar dacă în primele zile riști balonare și gaze, stomacul ți se va obișnui după un timp.

- Lăptuca proaspătă și sucul de țelină au și ele aceleași proprietăți, așa că încearcă să le consumi cât mai des, în perioada aceasta.

- Ceaiurile sunt de mare ajutor și nu trebuie să-ți lipsească din dietă. Cel de lemn dulce e antiinflamator, cel de salcâm e antiacid, cele de gălbenele și mușețel sunt calmante, cicatrizante.

- Aloe vera face minuni atât în tratamente externe, cât și interne. Gelul de aloe se folosește de ani de zile în tratarea ulcerului, grație proprietăților sale antiinflamatorii, antiseptice și antibiotice. El calmează arsurile la stomac, inhibă secreția acidului clorhidric, susține sănătatea sistemului digestiv și întărește sistemul imunitar. Se administrează două lingurițe de gel pe stomacul gol, de două ori pe zi. Continuă tratamentul și după vindecarea ulcerului pentru a evita recidivele.

- Cartofii sunt alimente alcalinizante, indicate suferinzilor de ulcer. Poți să-i consumi copți sau fierți, fără adaos de lapte și nu prăjiți. Alte alimente pe care le poți mânca sunt supele de legume, mâncărurile de orez, sufleurile de dovlecei etc.

- Migdalele au puterea de a scădea aciditatea gastrică. Un pumn de migdale ronțăite între mese sunt gustarea ideală nu doar pentru că dau o senzație de sațietate câteva ore, dar și pentru că ridică pH-sul sucului gastric.

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri