facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right

Ca orice alte afecţiuni şi afecţiunile prostatei pot fi prevenite şi combătute prin remedii naturiste.Dintre acestea sucurile naturale ocupă un loc important. În infecţiile prostatei consumul crescut de lichide este indicat dar dacă sunt probleme la micţiune este indicat să fie limitat mai ales consumul de cafea, ceai verde sau negru şi cola, deoarece cofeina este diuretică şi stimulează contracţia orificiul vezicii şi astfel reduce jetul de urină.În cazul în care prostata este deja afectată se recomandă reducerea consumului de lichide seara.Iată câteva sucuri naturale indicate în afecţiunile prostatei care pot fi introduse în dieta zilnică sau consumate în cadrul unor cure realizate periodic.

Sucul de merişoare este un suc realizat dintr-un super-aliment cu cel mai mare conţinut în antioxidanţi dintre toate fructele de pădure.Merişoarele sunt fructe cu foarte bune efecte antibiotice, antiinflamatoare şi anticancerigene.Se poate prepara prin adăugarea în blander a 400ml de apă sau suc de morcovi, 200 gr sau 3-4 linguri de merişoare.Se poate adăuga 1-2 linguri de polen crud şi puţină miere.

Sucul de roşii este bogat în vitamina C, licopen, fier, potasiu.Licopenul este considerat unul din inamicii cei mai puternici  ai cancerului de prostată.1-2 pahare de suc de roşii proaspăt pe zi se consideră că acoperă doza necesară de licopen pentru prevenirea şi combaterea afcţiunilor prostatei.Unele studii arată că bărbaţii care consumau zilnic roşii proaspete sau suc de roşii aveau incidenţa cancerului de prostată cu 50% mai scăzută decât în populaţia obişnuită.

Sucul de urzică, este un bun remediu pentru afecţiunile prostatei.Se recomandă consumul a câte 2 pahare pe zi.Poate fi amestecat cu suc de morcovi.Este bogat în carotenoizi, lectine cu efect antiinflamator, vitamine, minerale, flavone şi taninuri.Studii realizate recent arată că substanţele din urzică cresc substanţial limfocitele antitumorale.Rădăcinile de uzică sunt şi ele excelente în tratarea bolilor de prostată.Pulberea din radacină de urzică se poate adăuga la orice suc, în cantitate de 1-2 linguriţe la 400 ml suc.

Sucul de orz verde este foarte bogat în zinc şi are efecte antiinflamatoare.Se recomandă consumul de 50 ml de suc de orz verde de 3 ori pe zi cu 30 minute înainte de masă timp de 7-10 zile.

Sucul de varza este bogat în vitamina C, E, minerale (calciu, magneziu, potasiu, iod) şi o serie de substante active care combat cancerul (indoli, izotiocianaţi, monoterpene, sulfarafanul).Are efecte antiinflamatoare iar prin vitamina E este foarte indicat în prevenirea şi combaterea  afecţiunilor prostatei. Pentru adenomul de prostată se indică 100ml de suc de varza de 3 ori pe zi, cu jumătate de oră înainte de masă, timp de trei luni.

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri