5 plante medicinale pentru cresterea imunităţii la copii şi părinţi – Fares.ro
×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

5 plante medicinale pentru cresterea imunităţii la copii şi părinţi

Echinacea este cea mai cunoscută şi utilizată plantă pentru proprietăţile sale imunostimulatoare, antivirale şi antibiotice. Previne infecţiile respiratorii, urinare, genitale şi herpesul. Creşte rezistenţa organismului prin activarea fagocitozei (procesul de înglobare şi digerare a microorganismelor şi particulelor străine de către celulele sistemului imunitar.). Este eficientă în caz de infecţii recidivante sau rezistente la antibiotice.

Fructele de cătină albă aduc un aport important de vitamine (C, A, B1, B2, B6, B9, D, E, P, PP) şi acizi graşi esenţiali. Acestea cresc rezistenţa organismului la infecţii şi scad durata de convalescenţă după boală.

Ginseng-ul este un renumit tonic, revigorant şi fortifiant al organismului, creşte rezistenţa organismului la îmbolnăviri. Studiile au arătat că stimulează formarea de celule active ale sistemului imunitar şi de anticorpi.

Şovârvul, plantă originară din bazinul Mării Mediterane şi Asia, a fost folosită încă din Antichitate pentru proprietățile ei terapeutice și culinare. Renumitul medic al Greciei antice, Hipocrate, o utiliza în tratarea afecțiunilor respiratorii și digestive. Astăzi, în urma studiilor de laborator efectuate, s-a evidențiat că are o importantă acțiune bacteriostatică asupra mai multor germeni (stafilococ auriu, pseudomonas, klebsiella) și anticandidozică. De asmenea, are efect imunostimulator.

Astragalusul sau Unghia găinii a fost folosit în medicina tradiţională chineză de mii de ani pentru a creşte rezistenţa organismului în faţa diferitelor boli. Numeroase studii au demonstrat potenţialul imunomodulator al acestei plante, eficientă în prevenirea răcelilor, infecţiilor de tract respirator superior şi pentru recuperarea pacienţilor cu imunitatea scăzută.

Regăsiţi aceste plante alături de vitamina C , tinctură de coji de portocale, tinctură de propolis, uleiuri esenţiale de lămâie, portocale, eucalipt şi scorţişoară în siropul IMUNITATE, cu miere şi propolis.

Recomandăm acest sirop în caz de imunitate scazută şi ca tratament preventiv al infecţiilor respiratorii la copii incepând cu vârsta de un an. Poate fi folosit şi de către femeile însărcinate şi mamele care alaptează.

 

 

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.