facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right

Sucurile naturale sunt un remediu excelent în multe afecţiuni. Litiaza biliară poate beneficia şi ea de consumul sucurilor naturale proaspete. Iată câteva sucuri naturale uşor de preparat şi eficiente în prevenirea şi eliminarea litiazei biliare mai ales în stadiile incipiente de formare.

Sucul de mere are multiple beneficii, este foarte bogat în vitamine, minerale şi fitonutrienţi cu proprietati depurative, tonice, antiseptice, alcalinizante, anticolesterolemiante, antireumatice. Sucul de mere roşii conţine resveratrol, considerat a fi un puternic antioxidant, flavonoizi şi polifenoli, foarte necesari sănătăţii sistemului cardio-vascular.

Se foloseşte suc proaspăt din mere coapte şi dulci în care puteţi adăuga puţin suc de lămâie. Se poate face o cură de 7 zile. În primele 3 zile se consuma doar suc de mere dublat cu apă, fără să se consume altceva, câte un pahar din 2 în 2 ore. În urmatoarele 4 zile se introduc treptat în alimentaţie cereale, legume şi fructe iar sucul de mere se bea în cantitate de 1 litru pe zi. Treptat, dupa cele 7 zile, se pot introduce celelalte alimente, câte un aliment nou pe zi, evitându-se în continuare carnea, prăjelile, alcoolul şi alimentele grase. Sucul de mere se consumă dimineaţa pe stomacul gol sau înainte de masă cu cel puţin 30 minute. Dupa masă se consumă doar dupa ce au trecut 2 ore de la ingestia alimentelor.

Sucul de castravete proaspăt consumat câte 150-200 ml de 2 ori pe zi ajută la eliminarea pietrelor biliare. Se poate combina cu sucul de morcovi în cantităţi egale. Se consumă între mese.

Sucul de ridichi roşii conţine enzime, vitamine B, C, P, iod, Mg, sulf. Sucul se obţine din stoarcerea rădăcinii cu tot cu frunze. Se consumă câte 200 ml de 2 ori pe zi între mese, sau câte 150 ml de 3 ori pe zi înaintea meselor principale cu 30 minute. Se indică în afecţiuni hepatice, icter, litiază biliară.

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri