facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right

 Organismul ne trimite multe semnale de alarmă atunci când imunitatea noastră este scăzută. Dacă răceşti mult prea des şi tragi de nas mai tot timpul, atunci articolul ce urmează s-ar putea să-ţi fie exact ce cauţi.

Iată 3 informaţii utile în ceea ce priveşte imunitatea ta şi a copilului tău:

1. Suplimentele cu echinaceea şi vaccinurile. Înainte cu o luna de vacinări, în general, şi o lună după vacinări, nu mai administrati copilului suplimente (siropuri, gemoderivate, tincturi, comprimate sau capsule) cu echinacea, pentru a nu interfera cu efectele de stimulare a imunităţii induse de vaccinuri.

2. Ciupercile pleurotus cresc imunitatea, contin aceleaşi substanţe active ca şi faimoasa ciuperca chinezească ganodermă. Studiile efectuate asupra compuşilor activi din mai multe specii de ciuperci au evidenţiat faptul că ciupercile pleurotus (cele care se comercializează şi la noi) contin beta glucani polizaharide cu rol imunomodulator şi antitumoral, similare celor descoperite în ciupercile terapeutice folosite în China de mii de ani (Reishi care este cunoscută sub denumirea sa latină ca Ganoderma, Shitake-Lentinus endodes, Maitake-Grifola frondosa). Folosite în alimentatie, ciupercile pleurotus, stimulează capacitatea organismului de a lupta cu bacteriile şi virusurile.

3. Andrographis paniculata plantă imunostimulatoare eficientă. Andrographis paniculata este o plantă anuală cu flori alb-violet sau purpurii care creşte în Asia de Sud-Est, China şi India. A fost utilizată  de secole de către terapeuţii vremii  ca  tratament pentru infecţiile tractului respirator superior, febră, dureri în gât şi herpes. Studiile clinice au demonstrat proprietăţile sale antiinflamatorii, antibacteriene, antivirale şi imunostimulente. S-a observat creşterea rezistenţei organismului  faţă de  infecţii prin stimularea producţiei de anticorpi şi de macrofage, previnerea răcelilor prin limitarea pătrunderii virusului în celulă şi a răspândirii infecţiei, reducând severitatea simptomelor. La noi, puteţi găsi această plantă in capsulele Imunitate cu Echinaceea, de la Fares.

 

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri