Kg in plus dupa nastere

Acest subiect conține 1 răspuns are 2 voci și a fost actualizat ultima dată de  Specialist Fares acum 1 an, 11 luni.

 • Autor
  Mesaje
 • #66739

  Monica

  Buna seara!
  In timpul sarcinii am luat in greutate 17 kg. Am reusit sa dau jos 12, cele ramase nu vor sa se topeasca sub nici o forma, problemele fiind in zona abdomenului (din cauza cezarianei) si a soldurilor. Am 24 de an, 1,59cm inaltime si 59kg si am nascut acum un an. Ce produse de slabit/detoxifiere imi recomandati?
  Multumesc si astept cu interes un raspuns de la dvs.

 • #66892

  Specialist Fares
  Administrator

  Buna ziua!

  Se pot administra capsulele Silueta perfecta controlul greutatii, 1 capsula de 3 ori pe zi si capsulele Silueta perfecta controlul apetitului, 1 capsula de 3 ori pe zi cu jumatate de ora inainte de masa. Se poate asocia si ceaiul Silueta perfecta purificare si drenaj, 1-2 cani de ceai pe zi, timp de 2-3 luni.Apoi se poate continua cu administrarea complexului Silueta perfecta satietate cu fibre si ceaiul Silueta perfecta controlul greutatii, 1-2 cani de ceai pe zi timp de 1-2 luni. Aceasta schema de tratament poate alterna cu administrarea de capsule Silueta perfecta controlul greutatii, 1 capsula de 3 ori pe zi + capsulele Silueta perfecta controlul apetitului, 1 capsula de 3 ori pe zi cu jumatate de ora inainte de masa, la care se poate asocial si ceaiul Silueta perfecta purificare si drenaj, 1-2 cani de ceai pe zi, timp de 2-3 luni.
  Este importanta evitarea sedentarismului cu realizarea de exercitii fizice adecvate si evitarea exceselor alimentare si grasimilor animale.

Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.