Gastrita hiperacida

Acest subiect conține 1 răspuns are 2 voci și a fost actualizat ultima dată de  Specialist Fares acum 2 ani.

 • Autor
  Mesaje
 • #10829

  Anonim

  Am gastrita hiperacida,racesc des,tusesc,simt ca am ceva in gat care ma gadila si ma face sa tusesc acum expectorez am uramat un tratament cu ACC200 capsule nu fac febra dar in schimb nu imi trece tusea. Am cumparat bioasept capsule dar imi este teama sa le iau pentu ca nu stiu daca sunt alergic.Am 13 ani si 8 luni.Va rog sa imi raspundeti imedia.Va multumesc!

 • #66610

  Specialist Fares
  Administrator

  Se poate administra siropul Plantusin forte, cate 1 lingurit ade 4 ori pe zi, ceaiul Hapciu 3 cani pe zi. Se recomanda evitarea consumului de alimente producatoare de mucus, cel putin pe perioada infectiilor, cum sunt alimentele acidifiante : cazeina din produsele lactate, carnea, zaharurile rafinate (dulciurile, produsele de cofetarie),zaharul alb, prajelile de toate felurile, excesul de fasole. Mancatul in exces a mai multor alimente la aceeasi masa combinate produc de asemeni mucozitati.
  Consumati alimente detoxifiante si alcaline, hranitoare si usor de digerat cum sunt fructele, legumele, zarzavatul, sub forma cruda, de suc, coapte, fierte, supe calde, cereale integrale, fulgi de cereale, terciuri, mamaliga.
  Ceaiurile calde ajuta la stimularea functiei de detoxifiere a organismului si faciliteaza expectoratia.

Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.