Fares Capsule Imunitate cu 7 ciuperci

Acest subiect conține 6 răspunsuri are 2 voci și a fost actualizat ultima dată de  Specialist Fares acum 1 an, 11 luni.

 • Autor
  Mesaje
 • #11096

  Anonim

  as dori sa stiu daca pot incepe a lua aceste capsule pentru imunitate pentru ca racesc des si sunt si alergica la penicilina ,praf sau este indicat mai mult persoanelor care sufera deja de cancer?pentru ca imi este frica si de aceasta boala si as dori sa previn decat sa tratez.am 23 ani iar mama a avut cancer mamar.

 • #11878

  Anonim

  Puteti face cura cu capsulele Imunitate cu 7 ciuperci, cate 1 capsula de 3 ori pe zi, o luna. Aceste capsule nu sunt destinate exclusiv persoanelor cu afectiuni maligne, au si rol preventiv.

  • #15889

   Specialist Fares
   Administrator

   Buna ziua.Va recomand o cura de administrare a capsulele Imunitate cu 7 ciuperci, cate 1 capsula de 3 ori pe zi, timp de 1-2 luni. Produsul are actiune imunomodulatoare fiind util atat in tratamentul a diverse afectiuni cat si in preventia lor.
   Multa sanatate !

 • #12144

  Anonim

  as dori sa stiu daca se pot lua in timpul chimioterapiei si radioterapiei,pe care le fac in acelasi timp,am voie sa le iau in timpul tratamentului sau dupa tratament?

  • #15887

   Specialist Fares
   Administrator

   Buna ziua.Capsulele Imunitate cu 7 ciuperci pot sa fie administrate in timpul chimioterapiei si radioterapiei, fara a afecta negativ terapia.Luate concomitent si dupa incetarea chimioterapiei sau radioterapiei ajuta la reducerea efectelor adverse ale acestora.

 • #66914

  cornescu dan

  Doresc sa știu dacâ se poate administra în sclerozâ multiplâ. Multumesc.

  • #66939

   Specialist Fares
   Administrator

   Capsulele Imunitate nu sunt recomandate in acest caz. Se pot administra capsulele Antioxidant Antiaging, capsulele B complex, capsulele Crom, seleniu, zinc, capsulele Clorofila, cate 1 capsula de 3 ori pe zi din fiecare.

Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.