x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

administrare biosept

Acest subiect conține 6 răspunsuri are 2 voci și a fost actualizat ultima dată de  Specialist Fares acum 2 ani, 1 lună.

 • Autor
  Mesaje
 • #10881

  Anonim

  Am facut o comanda de biosept capsule pentru prevenirea recidivelor de infectie urinara cu e coli si pentru infectii respiratorii (anul trecut am avut mai multe episoade infectioase). Pe site la modul de administrare a produsului scrie ca se iau 1-2 capsule de 3 ori pe zi, intre mese. Pe prospectul din cutie scrie ca se ia 1 capsula de 3 ori pe zi inainte de masa. Este oare o eroare de tiparire a prospectului sau in urma studiilor s-a modificat modul de administrare? Cat este de importanta administrarea inainte de masa sau intre mese? Intentionam sa iau 2 capsule de 3 ori pe zi timp de 30 de zile, pentru a asigura efectul maxim al tratamentului. Mentionez ca in paralel iau si imunitate cu echinaceea timp de 3 luni – am intrat in luna a doua de tratament.
  Va multumesc

 • #11533

  Anonim

  Capsulele Biosept se pot administra fie înainte de masă cu minim jumătate de oră, fie la 1-2 ore după masă, dar în nici un caz odată cu mâncarea, pentru a avea eficiență maximă trebuie luate la distanță de mâncare. Deoarece au existat multe întrebari legate despre ce înseamnă „înte mese”, am preferat varianta mai clară cu „înainte de masă”, ambele fiind însă corecte.
  Doza de 2 capsule de 3 ori pe zi o recomandăm mai ales în situații acute. Preventiv este suficient câte o capsulă Biosept de 3 ori pe zi, cu atât mai mult cu cât luați în paralel și capsule Imunitate cu Echinaceea.

  • #15953

   Specialist Fares
   Administrator

   Buna ziua.Capsulele Biosept se pot administra fie înainte de masă cu minim jumătate de oră, fie la 1-2 ore după masă, dar în nici un caz odată cu mâncarea.Pentru a avea eficiență maximă trebuie luate la distanță de mâncare. Deoarece au existat multe întrebari legate despre ce înseamnă “înte mese”, am preferat varianta mai clară cu “înainte de masă”, ambele fiind însă corecte.
   Doza de 2 capsule de 3 ori pe zi o recomandăm mai ales în situații acute. Preventiv este suficient câte o capsulă Biosept de 3 ori pe zi, cu atât mai mult cu cât luați în paralel și capsule Imunitate cu Echinaceea.
   Multa sanatate!

 • #12028

  Anonim

  AM AVUT O PNEUMONIE INTERSTITIALA LA 17 ANI, SI DE ATUNCI AM PROBLEME DIN ACESTEA CU PLAMANII. AM FACUT SI VACCINUL PNEUMO23 DAR DEGEABA. CE TRATAMENT MA SFATUITI SA IAU SA NU MAI AM PROBLEME? ASTEPT RASPUNSUL PE ADRESA DE EMAIL. MULTUMESC

  • #15952

   Specialist Fares
   Administrator

   Buna ziua.Va recomand o cura de imunizare cu Imunitate cu 7 ciuperci 1-2 capsule de 3 ori pe zi timp de 3 luni, capsulele Clorofila, 1-2 capsule de 3 ori pe zi, Vitamina C naturala 2 capsule pe zi si Noni cu echinaceea 1-2 capsule de 3 ori pe zi.
   In perioadele de acutizare se poate administra Biomicin forte 1 capsula de 4 ori pe zi, inhalatii de 2 ori pe zi cu inhalantul Hapciu, ceaiul Plantusin, capsulele Propolis cu echinaceea si vitamina C, 1-2 capsule de 3 ori pe zi.
   Multa sanatate!

 • #21142

  Vivi D

  Apropo de recomandarea pentru cura de imunizare cu Biomicin Forte: In Bucuresti am cautat in multe farmacii si plafaruri acest produs, de mai bine de patru luni, fara a reusi sa il cumpar, fiind inexistent. Puteti sa imi sugerati un loc anume(farmacie sau plafar) din Bucuresti, unde pot gasi Biomicin Forte ?

  • #66611

   Specialist Fares
   Administrator

   Acum Biomicin Forte se gaseste atat in farmacii cat si Plafare.

Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.