facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2015-08-10
Vizualizari: 1399
Comentarii: 0
Detoxifierea organismului – De ce e importantă și cum se face corect

Carnea și lactatele, prăjelile, semipreparate, alimentele procesate, cu E-uri, dulciurile și produsele de patiserie, precum și alcoolul, medicamentele, toate aceste „bunătăți” pe care le mănânci zi de zi îți pun la grea încercare organismul, pe care îl umplu de toxine. De aceea, detoxifierea organismului este importantă și chiar necesară.

Prin această „curăţare”, pui pentru o perioadă, organismul în repaus și nu mai soliciți atât de mult ficatul şi digestia. În același timp, cureți corpul de toxine, îmbunătățești metabolismul, reglezi tranzitul intestinal, crești imunitatea, iar tu te simți mai ușor, mai bine. Este indicat ca detoxifierea organismului să se facă în primul rând la schimbarea de anotimp, atunci când organismul are nevoie să se acomodeze cu schimbarea de alimentație (primăvara și vara mâncăm mai multe verdețuri, fructe și legume, toamna și iarna alimentația e bogată în grăsimi și făinoase).

Aceste cure durează 4-7 zile și constau în consumarea de fructe, legume și frunze proaspete, sau doar de sucuri din acestea, plus ceaiuri din plante cu efect detoxifiant. O săptămână e suficient. Nici nu e indicat mai mult deoarece se poate ajunge, pe termen lung, la deficiențe nutriționale, organismul se poate obișnui cu acest tip de hrană și, ulterior, apar problemele digestive. Deci, detoxifierea organismului nu este un stil de viață, ci rezolvă, țintit, anumite probleme. Nu trebuie confundată nici cu o cură de slăbire, deși ajută în acest sens.

Ca stil de viață, însă, poți alege detoxul de o zi pe săptămână. Practic, o dată la 7 zile dai organismului o pauză și o șansă să se curețe de toxine. În acea zi, renunți la mâncărurile grele și mergi doar pe fructe, legume, semințe și plante cu un nivel scăzut de toxine. Atenție la alimentație și pe mai departe. Nu este recomandat ca imediat după detoxifierea organismului să revii la mâncarea nesănătoasă. Nu uita că detoxifierea organismului trebuie să preocupe pe oricine își dorește să fie sanatos.

Recomandări Fares:

Arom Detox Plus –  este un complex medicinal sub formă de pulbere, sinergie eficientă în detoxifiere hepato renală.

Atunci când vrei să faci o cură de detoxifiere a ficatului, deosebit de eficiente sunt și tincturile. Iată care sunt acestea, aici.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri