facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2022-03-28
Vizualizari: 1267
Comentarii: 0
DETOXIFIANT CU GANODERMA + IOD NATURAL capsule

Organismul uman este capabil sa se detoxifice prin intermediul ficatului, colonului, rinichilor, plamanilor si pielii. DETOXIFIANT CU GANODERMA + IOD NATURAL capsule, contribuie la stimularea activitatii fiziologice ale organelor si sistemelor implicate in acest proces natural. Susţine mecanismele proprii de purificare a organismului si favorizează eliminarea toxinelor.

Contine extract uscat de Reishi (Ganoderma), drojdie de bere îmbogăţită în iod, cărbune medicinal, extract uscat de struguri continand resveratrol, rădăcină de brusture, extract uscat de fructe de armurariu, de Schisandra si de orz verde imbogatit cu vitamina B.

Ganoderma este deja cunoscuta si s-a demonstrat stiintific efectul sau tonic, de îmbunătăţire a energiei vitale, protector impotriva radiatiilor şi efect antioxidant – antidegradare celulara.

Iodul, prin volatilitatea și radioactivitatea sa ridicată, daca este prezent in aerul respirat, se concentrează în tiroidă și este cauza apariţiei problemelor acestei glande sensibile, care fixează iodul. În cazul expunerii, evitarea absorbţiei iodului radioactiv se realizează prin utilizarea de iod neradioactiv, natural,  cu care se saturează tiroida și care, astfel, nu mai asimilează izotopul periculos.

Cărbunele medicinal acţionează ca un absorbant al toxinelor (atât pentru lichide, cât şi pentru gaze).

Strugurii conţin substanţe cu caracter puternic antioxidant. Acestea se găsesc în mod special în coaja strugurilor roşii şi în sâmburi. Resveratrolul  este un antioxidant puternic care protejeaza celulele de degradare.DETOXIFIANT CU GANODERMA + IOD NATURAL

Brusturele este diaforetic, detoxifiant, fructele de armurariu prin silimarina actioneza sinergic cu Schisandra chinensis pentru protectia si regenerarea heptica.

Orzul verde conţine un complex de nutrienţi şi oligoelemente în proporţii fiziologice: vitaminele din grupul B, vitamina E, vitamina C şi o mare cantitate de fier, calciu, mangan, magneziu, molibden, zinc, fiind un antioxidant de exceptie.

DETOXIFIANT CU GANODERMA + IOD NATURAL capsule absoarbe și elimină toxinele din organism acționând asupra colonului, ficatului, rinichilor şi sângelui fiind util în cure de detoxifiere protejand organismul.

Este antitoxic şi protector hepatic, eficient în cazul aportului îndelungat al unor substanţe cu potenţial hepatotoxic (medicamente, alcool).

Contribuie la reducerea acumulărilor de grăsimi la nivel hepatic şi menţinerea unui ficat sănătos.

Stimulează buna funcţionare a vezicii biliare favorizând digestia grăsimilor și a colesterolului.

Ajută la diminuarea recţiilor organismului la substanțe potențial alergene și la îmbunătăţirea aspectului pielii.

Reduce efectele nocive ale radiațiilor şi chimioterapiei.

Iodul natural din compozitia lor vine cu un plus de protectie prin utilizarea de iod neradioactiv natural cu care se saturează tiroida și care, astfel, nu mai asimilează izotopul periculos.

Se administreaza de la 7 ani 1 capsulă pe zi. Peste 14 ani şi adulţi: 1 capsulă de 2 ori pe zi, cu 15 minute înainte de masă. Durata curei: 4 săptămâni. Cura se poate repeta la nevoie.

Doza zilnică recomandată pentru adulţi (2 capsule) conţine 500 μg iod care asigură 333% din valoarea nutriţională de referinţă (VNR).

Nu se recomanda in caz de hipertiriodism si copii sub 7 ani.

 

 

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri