×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Misiune, Viziune, Valori

Toate produsele noastre dezvaluie rodul muncii de zi cu zi a unor oameni care lucrează împreună din credință pentru aceleaşi lucruri:

Autenticitate:

Suntem la poalele Sarmizegetusei, inima Daciei. Păstrăm tradiţia seculară a folosirii plantelor medicinale pe aceste pământuri. Continuăm munca lui Andrei Farago, pionierul fitoterapiei în România, de peste 90 de ani. Şi descoperim moduri noi de a folosi plantele în slujba sănătăţii oamenilor.

Calitate:

Pentru acest cuvânt mult revendicat lăsăm faptele să vorbească:

– Sistemul de Management al Calităţii ISO 9001:2015, certificat TUV Rheinland România, certificat nr. 011001331899.

– Sistemul de Siguranţă alimentară ISO 22000:2018 (HACCP) implementat pe întregul flux de producţie a produselor alimentare, certificat TUV Rheinland România, certificat nr. 011541331899.

3 medalia meritul comercial

Onestitate:

Tocmai pentru că suntem cinstiţi, spunem clar: ne pasă de afacerea noastră. Dar ne pasă în măsura în care face bine oamenilor. Nu vom minţi niciodată cu privire la ingredientele pe care le folosim şi cu privire la ceea ce pot face produsele noastre pentru ei. Şi, oneşti faţă de statutul nostru de companie 100% românească, nu vom uita niciodată să plătim taxele la zi.

Empatie:

Căutăm soluţiile de care oamenii au nevoie. Întâi vorbim cu oamenii şi îi înţelegem, după aceea creăm produsele. De aceea, inovăm continuu şi îmbunătăţim continuu, ascultând cu atenţie.

Misiunea:

Cultivăm sănătate pentru oameni. Cu tezaurul de plante medicinale din inima Daciei prin tradiţia folosirii lor şi pentru păstrarea valorilor umane ale acestor locuri.

Viziunea:

Ne caracterizează grija faţă de clienţii noştri şi pasiunea cu care ne desfăşurăm activitatea.

Oferim oamenilor, în fiecare zi, remedii eficace şi sănătoase din plante medicinale. Putem face asta fiindcă, de-a lungul anilor am învățat din tradiție și am descoperit prin știință. Vrem să facem asta pentru ca umanitatea să nu uite legătura ei benefică și ancestrală cu plantele.