Echipa noastră

 
 

Ne plac atât lucrurile tradiționale, cât și cele moderne. Unul dintre primele spune ca “omul sfințește locul”. Pe de altă parte, un mare autor motivațional modern, Dale Carnegie, spunea că, pentru a fi un bun conducător, trebuie să ajuți oamenii să își dezvolte la maximum potențialul; să le arăți o direcție clară spre care te îndrepți; să ii încurajezi, pregătești și supraveghezi; să clădești relații sincere cu ei.

Undeva la întâlnirea tuturor celor de mai înainte ne aflăm noi, mica echipă numita “management” din marea echipa Fares, cu 800 de membri.

 

 

Radu_MoldovanSpecializat în Tehnologia și Controlul Calității Produselor Alimentare, Masterat în Managementul Calității Produselor Alimentare şi Doctor în Farmacie, Radu conduce Departamentul de Cercetare al companiei noastre din 2005, după alți doi ani petrecuți alături de noi, în poziția de inginer cercetare.

Citeste mai mult 
 

Laura_Li¡man_1

Absolventă a Facultății de Științe Economice din cadrul Universității de Vest Timișoara, secția Finanțe- Asigurări, Laura a avut un traseu profesional impresionat în contabilitate și consultanță financiar contabilă în cadrul unor companii din Orăștie și Timișoara. Din 2010, coordonează activitatea de vânzări.

Citeste mai mult 
 

Adelina_Hanciu_1

Absolventă a Universității „Politehnică” Timișoara, Facultatea de Chimie Industrială, secția Tehnologia Compușilor Organici, Adelina este membră a echipei Fares din 1990, începându-și activitatea în cadrul departamentului de Cercetare, urmat de Controlul Calității, Vânzări, Dezvoltare de produse noi, și ulterior Implementare programe de finanțare. Din 2003, Adelina deține poziția de Brand Manager Ceaiuri, în cadrul departamentului de marketing.

Citeste mai mult 
 

rsz_dsc_0050_copyLicenţiată în ştiinţe economice, Nicoleta este parte a echipei Fares inca din anul 2002. Din anul 2005 pana in anul 2008, a ocupat functia de consilier economist in management, apoi devenind director al S.C. Laboratoarele Fares Bio Vital S.R.L.

Citeste mai mult 
 

Carmen_NonnCu multiple specializări în domeniul medicinei, printre care medicina de familie, medicina școlară și apifitoterapie, Dr. Nonn s-a alăturat echipei Fares în 2007, ca medic in cadrul echipei de cercetare.

Experiența sa vastă cuprinde organizarea de congrese, simpozioane, mese rotunde si ateliere de Fitoterapie prin ARMF (Asociatia Medicilor Fitoterapeuti din Romania) al carei vicepresedinte este, și publicarea unor lucrări în acest domeniu, dar și prezența în calitate de specialist Fares la o serie de emisiuni radio și TV, pe teme de medicină naturistă şi fitoterapie.

Citeste mai mult 
 

1Ramona a absolvit Facultatea de inginerie în domeniul calității din industria alimentară, din Arad si un master in Managementul Calitatii Produselor Alimentare. În 2009, și-a început cariera la Fares ulterior devenind inginer în laboratorul de control al calității. Din 2011 Ramona este responsabilă ca fiecare plantă să fie procesată în condiții de maximă încredere şi siguranță, validate de trei sisteme de management al calității, pe care Fares le respectă.

Citeste mai mult 
Ramai conectat

Adresa de e-mail nu este validă

Adresa de e-mail este deja inregistrată

Te-ai abonat cu succes la newsletterul nostru!

Cererea a fost inregistrată cu succes!