facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2017-10-02
Vizualizari: 4129
Comentarii: 8
Despre Biomicin urinar, capsule moi

Biomicin urinar, capsule moi, este un produs natural din uleiuri esenţiale care combat microorganismele patogene răspunzătoare de infecțiile tractului uro-genital. Acest produs se poate asocia cu ceaiul Diurosept pentru obţinerea unor efecteantibacterian natural dezinfectante urinare şi antiinflamatoare mai puternice.

Uleiul esenţial de şovârv, din compoziţia capsulelor, a demonstrat o acţiune antibacteriană pe bacteriile Gram-pozitive: Staphylococus aureus, Gram-negative: Escherichia coli (cea mai puternică activitate antibacteriană), Salmonella typhimurium şi Pseudomonas aeruginosa, inclusiv pe tulpini rezistente la antibiotice, ce produc infecţii urogenitale; aceasta se datorează conţinutului în carvacrol, timol, care acţionează prin inducerea unor modificări funcţionale şi structurale asupra membranei celulei bacteriene.

Studiile au demonstrat că α-pinenul şi sabinenul din uleiul esenţial de ienupăr au efect antibacterian similar cu antibioticul streptomicină asupra bacteriei E. coli. Mecanismul de acţiune antimicrobian al terpenelor (α-pinen, sabinen) nu este pe deplin înţeles, dar se speculează că implică dezintegrarea membranei bacteriene de către compuşii lipofilici. Ştiaţi că asocierea principiilor active din uleiul esenţial de scorţişoară cu cele din uleiul esenţial de cimbru sau oregano conduce la un efect sinergic bactericid capabil să distrugă patogenul E. coli responsabil de infecţiile aparatului uro-genital? Astfel concentraţiile minime inhibitorii pentru principiile asociate au fost de 4 ori mai mici decât cele ale principiilor neasociate.

Uleiul esenţial de cimbru a avut cea mai mică concentrație minimă inhibitorie împotriva Escherichia coli dintre 20 de uleiuri esențiale testate. Pe lângă acestea este activ şi pe alte microorganisme patogene care produc infecţii uro-genitale. Mecanismul de acţiune se bazează pe creşterea permeabilităţii membranei celulei bacteriene.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
Comentarii

Bună ziua!Pentru infecția cu Ureaplasma se recomandă Biomicin Forte sau Biomicin Urinar..? Am început să iau Biomicin Forte pentru această problemă si Biosept.Dupa am văzut ca există si Biomicin Urinar.. Mulțumesc.

Raspuns Fares: Va recomandam Biomicin urinar.
Pricop Casiana
27 Mai 2022

Bună ziua, bunicul meu se confrunta cu infecție urinara cu Eserichea Coli de 8 ani de zile, i am dat tratament cu antibiotic conform antibiogramei, dar recidiveaza. Menționez ca acum 8 ani a fost operat de hemoragie digestiva, are insuficienta renala...

Raspuns Fares: Va recomandam capsulele Biomicin urinar, capsule Biosept, cate 1 capsula de 3 ori pe zi, din fiecare, cate 10-15 zile, cu 2 saptamani pauza si ceaiul Diurosept cate 3-5 cani pe zi, 3-6 saptamani. Daca sunt simptome mai intense se asociaza capsulele Diurosept cate 1 capsula de 3 ori pe zi. Capsulele Diurosept se pot administra 1-3 luni.
Micu Loredana
13 Noiembrie 2021

Buna ziua!
Pentru o infectie urinara recurenta ce as putea lua? Nu mai vreau Antibioticele clasice. Am citit despre biomicin urinar, scrie ca mie recomandat in caz de gastrita. Eu am gastrita cronica. Ajutați-ma cu o parere, va rog! Multumesc!

Raspuns Fares: Buna ziua! Va recomandam capsulele Biomicin urinar, cate 1 capsula de 3 ori pe zi, la o ora dupa masa, 10-15 zile si ceaiul Diurosept cate 3-5 cani pe zi, 3-6 saptamani. Daca sunt simptome mai intense se asociaza capsulele Diurosept, cate 1 capsula de 3 ori pe zi. Capsulele Diurosept se pot administra 1-3 luni. Multa sanatate!
Carmen Stoica
6 Iunie 2021

Mod de administrare?

Raspuns Fares: Buna ziua! Toate informatiile legate de administrarea Biomicin urinar le gasiti aici: https://fares.ro/produs/biomicin-urinar-a20-capsule-moi/. Multa sanatate!
Beatrice
19 Decembrie 2020
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri