facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2017-10-02
Vizualizari: 1015
Comentarii: 0
Deficitul de magneziu şi tulburările care-l însoţesc

Stilul de viaţă actual, poluarea, stresul, alimentaţia frecvent neadecvată calitativ, este răspunzătoare de instalarea unui deficit magneziu în organism care duce la apariţia a numeroase simptome: durere de cap, lipsa poftei de mâncare, senzaţia de oboseală continuă, adesea nejustificată, ameţeli, tremurături, furnicături sau amorţeala membrelor, cârcei, senzaţia de lipsă permanentă de aer, palpitaţii, aritmie cardiacă, fragilitatea unghiilor, părului şi a dinţilor, stări de depresie sau de nervozitate, teamă nejustificată, insomnie, spasme musculare, constipaţie.

Putem preveni şi combate aceste disconforturi prin administarea magneziului natural, acesta  se asimilează foarte bine în prezenţa vitaminei B6.

capsuleAstfel, pe lângă alimentele bogate în magneziu (tărâţe, cereale integrale, fructe, fructe uscate, ciuperci,nuci,etc), capsulele Magneziu + B6, din surse naturale (magneziu marin -drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae) îmbogăţită în vitamina B6, drojdie de bere îmbogăţită în magneziu, extract uscat de orz verde standardizat în magneziu), ne ajută să obţinem necesarul zilnic de magneziu care este  pentru copii de  200 mg, adolescenţi - 350 mg şi adulţi: femei – 350 mg; bărbaţi – 400 mg; se administrează 3X1 capsule/zi si asiguram valoarea nutritivă recomandată de magneziu şi vitamina B6.

Mineralele şi vitaminele din drojdia de bere şi din plante sunt legate organic, eliberându-se treptat fără a provoca stres oxidativ; de asemenea forma organică este mai uşor de absorbit şi utilizat de către organism decât cea anorganică.

Cele mai frecvente cauze ale carenţei de magneziu sunt:

  1. consumul frecvent de băuturi carbogazoase care absorb magneziul din organism;
  2. administrarea unor medicamente cum a fi: diuretice, contraceptive, estrogen, medicamente pentru boli de inima, astm sau boli maligne, pe o perioada mai lungă;
  3. alcoolul;
  4. consumul crescut de produse de patiserie şi dulciuri care favorizează eliminarea excesivă a magneziului prin rinichi;
  5. excesul de cafea sau alte produse conţinând cafeină.

Dacă va regăsiţi în aceste situaţii, capsulele Magnziu+B6, formulă echipei de cercetare Fares va sunt de un real folos, cu atât mai mult cu cât sunt realizate din surse naturale.

Este bine de ştiut:

- persoanelor care suferă de insuficientă renală nu li se recomandă suplimente pe baza de magneziu; pot creşte riscul formării calculilor;

- în timpul  unui tratament cu antibiotice, administrarea  magneziului se face după un  interval de trei ore;

- consumul crescut de alimente din carne împiedică asimilarea magneziului.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri