facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2013-08-15
Vizualizari: 804
Comentarii: 0
De ce sunt mai bune plantele medicinale

Motto: Plantele sunt un secret deschis. (Goethe)

Dacă ne aplecăm cu deschidere asupra plantelor medicinale, aflăm câte un remediu naturist pentru fiecare dintre problemele de sănătate care ne preocupă; putem iniţia un tratament sau putem preveni apariţia unor boli.

Planta este o fiinţă vie, cu tot ce presupune acest „viu”; substanţele active din plante constituie un complex biologic cu acţiuni sinergice, care sunt analoge sau compatibile cu sistemele vii şi la care organismul nostru este mai bine adaptat. S-a dovedit că omul are o toleranţă mai bună şi o adaptare superioară a proceselor metabolice la substanțele vegetale decât la cele de sinteză, străine de natura corpului său. Cu ajutorul plantelor se schimba reactivitatea organismului, se stimulează mijloacele naturale de vindecare ale organismului.protejeaza mucoasa gastrica

Fitoterapia reprezintă o abordare holistică a bolnavului; este o concepţie integralistă, care se adresează omului ca întreg, nu doar unei părţi sau unui organ. Spre deosebire de medicamente, plantele influenţează şi structurile energetice, emoţionale şi mentale, având o eficienţă de durată. Studiile clinice şi de laborator legate de tratamente naturiste dovedesc ceea ce s-a concretizat de-a lungul timpului prin utilizarea tradiţională a plantelor medicinale.

Fares Orăştie îmbină tradiţia cu ştiinţa având ca permanentă preocupare realizarea de studii şi evaluări clinice. De exemplu, studiul clinic realizat pe produsul STOMAC SĂNĂTOS (gălbenele, pătlagină, iarba-tâlharului, sunătoare, lemn dulce, isop) a evidenţiat eficienţa acestui remediu  în tratamentul unor afecţiuni gastrite şi duodenite erozive, ulcere gastro-duodenale. Efectele sale apar într-un timp relativ scurt (4 săptămâni) şi sunt comparabile cu cele ale medicaţiei alopate de ultimă generaţie!

Acest produs naturist este un foarte bun antiinflamator gastric, cicatrizant, protector al mucoasei gastrice şi antialgic (calmează durerile). Pot beneficia de tratament şi femeile însărcinate, şi mamele care alăptează. Se recomandă câte 1 capsulă de 2-3 ori pe zi, timp de 4-6 săptămâni sau la nevoie.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri