facebook-page-view
Discută cu
medicul Fares
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2019-05-13
Vizualizari: 691
Comentarii: 0
Daniela a reușit să-și împlinească visul: un magazin naturist al ei

Dacă știi ce vrei în viață și ai un vis, luptă pentru el. Cu siguranță, mai devreme sau mai târziu, se va realiza. Ne demonstrează acest lucru Daniela Grămescu din Târgu Jiu: a iubit fitoterapia, astfel că a făcut cursuri și s-a angajat în domeniu. Și-a dorit, mai departe, să aibă propriul magazin naturist și a reușit. „Acest loc face parte din mine și nu aș putea trăi fără el”, mărturisește ea.

Pe Daniela Grămescu (52 de ani) am întâlnit-o în ușa magazinului care-i poartă numele: Dana Plafar SRL (str. General Gheorghe Magheru, bl. 2A – 2B4, Târgu Jiu). Ne-a primit veselă, zâmbitoare și plină de energie, așa cum, am aflat ulterior, îi e firea. Ne povestește că de mică a iubit biologia și a vrut să profeseze în domeniul. Dar viața a împins-o în altă direcție. Nu a renunțat și, după ce a devenit mămică, a făcut și Școala de Asistenți de Farmacie. „Nu am vrut să mă angajez într-o farmacie, atmosfera e prea sobră pentru mine. Eu sunt o fire veselă, comunicativă, mi se potrivește mai mult magazinul naturist. M-am angajat prima dată într-un astfel de loc în 2006. De la început mi-am dorit să am propriul magazin, dar nu s-a putut la acel moment”, povestește Daniela. Începutul a fost mai greu. Abia ieșise de pe băncile școlii, unde nu i s-au spus foarte multe lucruri despre plante. Astfel, și-a cumpărat cataloage, a studiat singură, s-a documentat și, încet, încet, a ajuns expertă. „Dacă îți place ce citești, asimilezi ușor. Mulți îmi zic acum că sunt o enciclopedie. Și eu sunt mulțumită de experiența mea”, adaugă.

În afară de experiență, mai are un atuu – e sociabilă, pozitivă, vorbăreață. „Am, zic eu, un stil aparte de a servi omul, îmi place să consiliez. Sunt naturală pentru naturiste, mai glumesc eu... Niciodată nu obosesc aici, dimpotrivă, mă încarc printre oameni și plante. Am foarte multă energie și nu știu când trece timpul. Când ajung seara acasă încă simt mirosul plantelor în haine”. În 2017, angajatorii ei nu au mai dorit să păstreze magazinul și i-au propus Danielei să-l preia. A fost gând la gând cu bucurie și, în sfârșit, un vis împlinit. „Am avut șefi foarte buni, am rămas în relații excelente cu ei. Și acum mai vin și bem împreună un ceai la magazin. Aici, eu sunt și patroană, și angajat. Fac comenzi, primesc marfă, pun pe rafturi, șterg praful, tot eu servesc clienții și îi consiliez. Tot ce vedeți aici e pus cu mâna mea, știu cu ochii închiși unde e fiecare produs și pentru ce e bun. Îmi place la nebunie și pun foarte mult suflet în acest magazin. Nu mă văd fără el și n-aș putea face altceva”, mai spune Daniela Grămescu.

Are toate produsele Fares

Orice produs Fares ai căuta îl găsești la magazinul Danielei, lucru anunțat încă de la intrare, printr-un afiș. „Sunt sute de produse și eu le am pe toate. Am fost aleasă să reprezint această firmă, iar pentru mine a fost o onoare și o dovadă de încredere. Practic, orice client care vine pentru orice afecțiune am cu ce să-l tratez numai de la Fares”, anunță Daniela.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri