facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2015-07-14
Vizualizari: 757
Comentarii: 0
Cure de întreținere în bolile cronice

 

1.    Cum să ne menținem colesterolul în limite normale

Creșterea valorilor colesterolului reprezintă un factor de risc crescut în bolile cardio-vasculare.tratament pentru colesterol

Colesterolul, cât şi alte grăsimi, nu pot fi dizolvate în sânge. Ele sunt transportate de la celule şi către celule de nişte " cărăuşi" numiţi lipoproteine, cu densitate mică (LDL), cunoscute şi sub numele de colesterol “rău” şi lipoproteine cu densitate mare (HDL), colesterolul “bun”.

LDL, cele care transporta colesterolul la celule, favorizează depunerea grăsimilor pe pereţii arterelor, conducând la formarea plăcilor de aterom. HDL -colesterolul “bun”, transporta surplusul de colesterol din celule şi sânge  la ficat, pentru a fi eliminat din organism.

Normalizarea şi menţinerea valorilor normale ale colesterolului presupune un tratament de lungă durată. Pentru administrare de lungă durata, specialiştii noştri recomandă cure alternative de câte 3 luni cu produsul COLESTEROL 1, urmat de produsul COLESTEROL 2.

Produsele (1 şi 2) destinate aceleiași afecţiuni, au compoziţii diferite, însă efecte terapeutice similare, permiţând continuarea tratamentului pentru afecţiunea cronică, alternând cele două formule.

Recomandăm asocierea pe perioada curei al unuia dintre cele doua ceaiuri Colesterol pungă sau plic şi ceaiul Hepatic din gamaTradiţii.

 

2. Formule diferite-eficienţă terapeutică similară: Capsulele COLESTEROL 1 şi 2

Produsele Colesterol 1 si Colesterol 2 au următoarele recomandări :

-hipercolesterolemie

-dislipidemie

-hipertensiune arterială

-profilaxia aterosclerozei

Beneficiul acestor formule este scăderea pe cale naturală a valorilor colesterolului, oferind în acelaşi timp hepatoprotectie, care nu se întâlneşte la medicaţia de sinteză.

Colesterol 1 (rostopască, păpădie, mesteacăn, extract de frunze de măslin, extract de anghinare) şi Colesterol 2  (turmeric, extract de frunze de anghinare, frunze de anghinare, frunze de măslin, fructe de armurariu) se administrează de trei ori pe zi, câte o capsulă după mesele principale.

Pentru valori ale colesterolului total mai mari de 250mg/dl, se administrează câte două capsule, de trei ori pe zi. Ca exemplu de acţiune, dintre plantele capsulelor Colesterol 1, foarte importante sunt frunzele de măslin ce beneficiază de numeroase studii care evidenţiază acţiunea hipocolesterolemianta cu, creşterea simultană a colesterolului bun. Acesta  protejează pereţii vaselor de sânge.

Turmericul se regăseşte în capsulele Colesterol 2. Este una dintre cele mai studiate plante medicinale, chiar dacă este cunoscută mai ales ca un condiment şi colorant natural. Turmericul scade colesterolul circulant, scade LDL-colesterolul (colesterolul rău),  reduce grăsimile, şi  are  efect  hepatoprotector şi antioxidant.

 

3. Tratamentul natural în încărcarea grasă a ficatului (steatoză hepatică)

Considerată în prezent cea mai frecventă afecţiune hepatică în lume, boală ficatului gras nonalcoolic se corelează cu tulburări ale metabolismului, obezitatea (80% din cazuri), diabetul zaharat tip II sau toleranţă modificată la glucoză, rezistenţă la insulină, şi hipertrigliceridemia.

Boala ficatului gras a fost descrisă pentru prima dată în urmă cu 45 de ani, şi se împarte în steatoză hepatică (grăsimi acumulate în ficat) şi steatohepatita non-alcoolică, care este însoţită şi de inflamaţia ţesutului hepatic. Deşi considerată benignă, în 20% din cazuri, steatohepatita non-alcoolică poate progresa spre ciroză şi hepatocarcinom.

Dintre cauzele acestor afecţiuni, foarte întâlnită este alimentaţia greşită şi polimedicaţia cronică.

Plantele medicinale sunt cele care oferă soluţia naturală, viabilă pentru a ne proteja ficatul de încărcarea grasă, alături de o alimentaţie sănătoasă.

HEPATOFIT 1 (extract de fructe de armurariu, extract de Schisandra, extract de frunze de anghinare, extract de rostopască, extract de rădăcina de păpădie, extract de sulfină) este o  formulă testată pentru eficienţa clinică în hepatite şi confirmată ca benefică în steatoza hepatică.   Produsul este recomandată în cure de câte 3 luni alternând cu HEPATOFIT 2  (fructe de armurariu, miceliu de Reishi, turmeric, extract de fructe de armurariu, extract de frunze de anghinare, extract de Andrographis) pentru următoarele 3 luni. Astfel se asigură un tratament de durată, sigur şi eficient.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri