facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2021-02-22
Vizualizari: 3861
Comentarii: 3
Detoxifiere și slăbire, fără efecte secundare

Detoxifierea periodică a organismului, la schimbarea de anotimp sau înaintea unei cure de slăbire, este esențială. Va ajuta la pregătirea lui pentru cura de slăbire în sine și va asigura un răspuns mai sigur la remediile pentru arderea grăsimilor.

Carnea și lactatele, prăjelile, semipreparate, alimentele procesate, cu E-uri, dulciurile și produsele de patiserie, precum și alcoolul, medicamentele, toate aceste „bunătăți” pe care le mănânci zi de zi îți pun la grea încercare organismul, pe care îl umplu de toxine. De aceea, detoxifierea organismului este importantă și chiar necesară. Prin această „curăţare”, pui pentru o perioadă, organismul în repaus și nu mai soliciți atât de mult ficatul şi digestia. În același timp, cureți corpul de toxine, îmbunătățești metabolismul, reglezi tranzitul intestinal, crești imunitatea, tu te simți mai ușor, mai bine, iar rezultatele se vor vedea pe pielea ta – una mai curată, mai luminoasă.

Deci, detoxifierea organismului nu este un stil de viață, ci rezolvă, țintit, anumite probleme. Nu trebuie confundată nici cu o cură de slăbire, deși ajută foarte mult în acest sens.

Când vine vorba despre a începe o cură de slăbire, în cale apar ca din senin tot felul de piedici: ba treci printr-o perioadă aglomerată și nu ai timp să-ți gătești corespunzător, ba aștepți să treacă vreo vacanță la all inclusive, ba vrei să termini proviziile de ciocolată din casă și câte și mai câte. Parcă niciodată nu e momentul potrivit.

In acest sens, am pregătit un pachet complex care să ajute atât la detoxifierea organismului cât și la o slăbire sănătoasă! Acesta se administrează în 2 etape, respectiv o lună de detoxifiere și una de slăbire, cu următoarele produse 100% naturale:

Prima lună

Detoxifierea organismului - 2 plicuri/zi, de preferinţă dimineaţa și seara pe stomacul gol. Preț: 64.09 lei

Ceaiul Detoxifiant - 3 căni/zi, între mese. Preț: 5.99 lei

A 2-a lună

Ceaiul Sveltaflor - 1 cană pe zi, de preferat seara, la 1h după masă. Preț: 5.83 lei

Silueta Perfecta Controlul apetitului capsule - 1 capsulă de 3 x zi cu 15 min înainte de masă. Preț: 31.39 lei

Silueta Perfecta Controlul greutății capsule - 1 capsulă de 3 x zi, la 1h după masă. Preț: 29.23 lei

 

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
Comentarii

Vreau sa incerc controlul greutății, controlul apetitului si anti dulce.

Mariana Iacob
27 Iulie 2021

As dori sa incerc si eu aseata cura

Falos Lacramioara
18 Martie 2021

Vreau sa incerc

Baltă Andreea-Denisa
12 Martie 2021
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri