facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2016-05-13
Vizualizari: 2057
Comentarii: 0
Cură de slăbire? Iată nouă plante care taie pofta de mâncare

Dacă îți e greu să reduci porțiile, în cadrul unei cure de slăbire, și ai o permanentă senzație de foame, plantele medicinale îți pot veni în ajutor. Ele taie pofta de mâncare și îți dau o senzație de sațietate. Administrate sub formă de ceaiuri - infuzii sau capsule, pe toată durata dietei, vei obține rezultate mult mai bune, fără chin sau disconfort. Pentru o cură de slăbire cu produse naturale, îți recomandăm gama silueta perfectă.

Pentru pofticioși, remediile pentru controlul apetitului sunt soluția salvatoare. Cum pot niște plante să te sature, te întrebi? Ei bine, unele acționează la nivelul centrului sațietății din hipotalamus și inhibă senzația de foame. Apoi, altele, consumate sub formă de capsule sau complexe, își măresc volumul în stomac și dau acea senzație de preaplin. Tu te simți sătul, fără vreun aport semnificativ de calorii. Iată care sunt acele plante care te fac să uiți de foame.

Mugurii de pin

Uleiul esențial alfa pinen din compoziție are rolul de a regla pofta de mâncare. Se prepară un decoct din trei linguri de plantă la un litru de apă, care se bea pe parcursul zilei, în special înainte de masă. Vezi detalii despre ceaiul de muguri de pin.

Scorțișoara

Scorțișoara este salvarea gurmanzilor deoarece temperează pofta de mâncare. Se consumă sub formă de ceai, cel puțin două căni pe zi, înainte de masă.

Gymnema sylvestre

Gymnema sylvestre vine în sprijinul celor care nu se pot abține de la dulciuri. Această plantă medicinală reglează metabolismul glucidelor, are în compozitie o polipeptidă cu structura chimică asemănătoare cu a glucozei și astfel se leagă de receptorii gustativi pentru dulce de la nivelul limbii, blocându-i. Rezultatul  - dacă mănânci o prăjitură, o ciocolată, nu le mai simți gustul bun de dulce și-ți va dispărea, astfel, orice dorință de a lua o a doua înghițitură. De asemenea, planta împiedică absorbția intestinală, în proporție de aproximativ 50%, a glucidelor ingerate.

Valeriana

Cei care mănâncă pe sistem nervos, de stres sau de plictiseală, e bine să-și „calmeze” foamea cu un ceai de valeriană, sau cu o linguriță de tinctură de trei ori pe zi, înainte de masă. Vezi detalii despre ceaiul de valeriană

Senna, fibrele vegetale de grâu și plantago ovata

Acestea absorb apa din intestine și își măresc volumul. În felul acesta, creează o presiune asupra pereților intestinali, inducând senzația de sațietate.

Hoodia gordoniiaroma de iasomie

Această plantă acționează la nivelul centrului sațietății din hipotalamus și eliberează un compus similar cu glucoza, dar de 100 de ori mai puternic, care inhibă senzația de foame.

Ceaiul verde

Ceaiul verde este ideal ca gustare între micul dejun și prânz. Studiile arată că are în compoziție o substanță care stimulează producția unui hormon ce conferă rapid senzația de sațietate. Iar aceasta ar dura până la 3-4 ore. Ceaiul verde este oricum bun în curele de slăbire deoarece accelerează arderea grăsimilor. Citeste detalii despre ceaiul verde.

 

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri