facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2023-03-20
Vizualizari: 1768
Comentarii: 0
Cum scapi de infecțiile urinare repetate

Cu o simptomatologie foarte neplăcută, infecțiile urinare pot reapărea dacă nu sunt tratate corespunzător, dacă nu ai o igienă corporală strictă sau dacă stai prost cu imunitatea. Le poți numi „recidivante” dacă în decurs de un an faci cel puțin de trei ori boala.

De ce recidivează infecția urinară? Cauzele variază foarte mult, începând cu tratamentul incorect și până la alte condiții patologice. Dar cauzele principale sunt factorii bacterieni și apărarea imunitară scăzută a organismului. Cea mai comună bacterie este E. Coli, având un procent de până la 77% din totalul cazurilor. Totodată, statisticile arată că persoanele cu sistemul imunitar scăzut fac forme mai severe ale bolii, în caz de recidivă. Dacă vrei să previi astfel de infecții urinare, ține cont de câteva recomandări!

Nu lua după ureche antibiotice de sinteză, atunci când faci infecții urinare. Dacă nu sunt corect alese, dozate și administrate, la recomandarea medicului, bacteriile capătă rezistență la ele. Mergi, însă, la sigur cu antibioticele naturale, pe bază deA20 cps moi Biomicin Urinar uleiuri esențiale. Capsulele Biomicin Urinar au o eficiență de 95,45% în negativarea germenilor de la nivelul tractului urinar, în decurs de 7 zile, și acționează pe o gamă largă de germeni, fără a avea niciun efect negativ. Există și varianta de Biomicin Urinar pentru femei însărcinate și mămici care alăptează.

Pentru prevenirea recidivelor, poți face o cură cu Diurosept cu merișor sau Diurosept cu D-Manoză. Plantele din compoziția lor au efect dezinfectant, antiinflamator urinar, diuretic, împiedică aderarea bacteriilor la mucoasa vezicii și a căilor urinare, fiind sigure pentru administrarea pe termen lung.

Alimentația bogată în probiotice (bacterii bune) ajută digestia, în plus, împiedică și creșterea excesivă a bacteriilor rele. În dieta împotriva infecțiilor urinare recidivante sunt indicate produsele lactate fermentate, murăturile, fructele și legumele bogate în beta-caroten, alimentele care conțin cantități mari de flavonoide.

Există și alimente de care trebuie să te ferești! Spre exemplu, citricele, condimentele picante, roșiile, brânzeturile vechi sau ciocolata irită vezica.

Cele opt pahare de apă sunt indicate zilnic pentru o bună hidratare a organismului. În plus, pentru prevenirea afecțiunilor tractului urinar, experții recomandă renunțarea la cafeină și sucuri care conțin îndulcitori artificiali precum aspartam, întrucât înrăutățesc simptomele și accelerează nevoia urgentă de a urina.

Când îți speli zonele genitale, folosește apă călduță și un gel special destinat toaletei intime. Evită băile în cadă, cel mai indicat este spălatul zilnic la duș.

Spală-te nu doar după, ci și înaintea fiecărui act sexual, pentru a elimina riscul „mutării” bacteriilor din zona vaginală în cea a uretrei.

Mergi la toaletă de câte ori ai nevoie și nu amâna prea mult momentul. Menţinerea urinei în interior pentru perioade lungi permite bacteriilor să se înmulţească în vezica urinară, ceea ce creşte riscul apariţiei infecţiei.

Pantalonii foarte strâmţi şi lenjeria din materiale sintetice trebuie evitate deoarece menţin zona umedă şi permit dezvoltarea bacteriilor. Alege lenjeria de corp din bumbac şi hainele lejere.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri