facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2016-10-14
Vizualizari: 925
Comentarii: 0
Cum să-ți întărești rapid imunitatea

Răceşti des, faci infecţii, îţi ies coşuri pe faţă, herpes, te simţi mereu obosit şi fără energie? Sunt semne că ai imunitatea scăzută. Dacă nu iei măsuri, lucrurile se pot agrava, pentru că un sistem imunitar slăbit poate genera probleme de sănătate mult mai mari şi mai grave. Astfel, acţionează încă de la primele semnale! Pentru început, apelează rapid la câteva remedii naturiste foarte eficiente.

ceai din planteMănâncă fructe de pădure, mai ales că este sezonul lor. Afinele, măceşele, cătina şi merişoarele sunt adevărate bombe de vitamina C şi antioxidanţi. Fă din ele cocktailuri cu miere, ghimbir ras, suc de lămâie şi alte fructe. Poți ține o cură de o lună în care să mănânci în fiecare dimineață, pe stomacul gol, o lingură de cătină cu miere. De asemenea, include în dieta ta cât mai multe legume, printre care: spanacul (conţine antioxidanţi, fier, magneziu, vitaminele C, B12, care revitalizează organismul), morcovii (valoroşi datorită conţinutului de betacaroten) şi broccoli (şi el o sursă de potasiu, acid folic, fier, vitaminele C, A şi B2). Nu te feri nici de ceapă şi usturoi, leacuri străvechi în răceală şi gripă, fiind adevărate antibiotice naturale.

Pentru un efect mai rapid, poţi face o cură cu suplimente alimentare pe bază de zinc, seleniu, vitaminele A, C şi E. De asemenea, un aport de pre şi probiotice restabilește flora intestinală şi forţează organismul să-şi construiască singur mijloace de apărare.

Fă-ţi un obicei din a bea zilnic ceaiuri de echinacea, soc şi fructe de pădure, remedii celebre pentru puterea lor de a creşte imunitatea, de a stimula producerea de celule albe în organism. Dormi mai mult şi nu te mai stresa, deoarece stresul este primul pe lista vinovaţilor care șubrezește imunitatea. De asemenea, renunţă la alcool, fumat, evită fast-food-ul, dulciurile şi grăsimile.

ASOCIERI RECOMANDATE
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri