facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2022-03-22
Vizualizari: 1621
Comentarii: 0
Cum să te protejezi de virozele actuale?

Știm cu toții că întotdeauna e mai ușor să previi decât să tratezi. Aceasta este valabil și în cazul virozelor actuale.

Prin vorbire, strănut, tuse se pot transmite germenii patogeni prezenți la nivelul cavității bucale și a căilor respiratorii, care constituie o poartă de intrare și ieșire pentru virusuri și bacterii.spray purificator pentru suprafete

O modalitate de a opri microbii la porțile de intrare (nas/gură), înainte de a pătrunde mai mult în organism, constă în folosirea unei bariere de protecție naturale. Aceasta se creează cu ajutorul plantelor și uleiurilor esențiale folosite în rețete atent dozate de apă de gură, comprimate de supt și uleiuri pentru inhalații. Există plante cu un puternic efect antiviral care acționează ca un antiseptic pentru gură, gât și nas, distrugând microbii care ajung și staționează în aceste „porți de intrare”.

Le regăsești în setul de produse pentru protecție față de infecțiile virale BIOSEPT:

  • BIOSEPT nazal, cu uleiuri esențiale cu rol antiseptic al căilor nazale și a aerului inhalat. Ușor de folosit datorită sticluței cu roll-on. Se inspiră adânc alternativ pe fiecare nară, direct din sticluță; se poate aplica și direct pe mască sau la încheietura mâinii, în palmă sau pe un șervețel și se inhalează, timp de minim un minut. Se foloseşte de câte ori este nevoie pe zi.
  • BIOSEPT PLUS comprimate de supt, antiviral natural și dezinfectant al gurii și gâtului, recomandat pentru profilaxia infecțiilor respiratorii virale și a durerilor de gât. Se ia 1 comprimat de 4-6 ori pe zi.
  • BIOSEPT apă de gură - antiseptic bucal. Se clăteşte energic gura timp de 30-60 sec. Nu se înghite. Se utilizează de 2-3 ori pe zi.
  • BIOSEPT purificator, spray cu uleiuri esențiale cu efect antiseptic şi igienizant al suprafeţelor. Se aplică lichidul pe o cârpă moale de bumbac sau pe șervețel de hârtie și se șterg suprafețele; sau se pulverizează direct pe suprafețe și apoi se curăță.
  • BIOSEPT gel natural pentru dezinfectarea mâinilor pe bază de uleiuri esențiale, aloe vera și glicerină; catifelează pielea, nu necesită clătire. Este soluția alternativă la spălatul clasic al mâinilor.

 

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri