facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2015-02-26
Vizualizari: 672
Comentarii: 0
Cum să scapi de greață în timpul sarcinii

 Greața și vărsăturile sunt considerate semne specifice ale sarcinii. Grețurile matinale sunt foarte frecvente în sarcină, aproximativ un sfert dintre femeile însărcinate au acest disconfort în prima parte a sarcinii și scapă de ele după 14 săptămâni.

Viitoarele mămici pot opta pentru o asociere de plante medicinale cu gust plăcut și reconfortant care combate stările de greaţă şi vărsăturile în timpul sarcinii, precum și  răul de mişcare.  O astfel de asociere se regăseşte în comprimatele Emetofit din gama Mami și bebe. În compoziția lor regăsim  extract de fructe de chimion, de roiniţă, ulei esenţial de lămâie, tinctură de propolis și rizomi de ghimbir.

Ghimbirul, cunoscut mai ales drept condiment, este un remediu natural eficient pentru combaterea senzației de greață în sarcină, dar și în afara ei. Numeroase studii au confirmat faptul că rădăcina de ghimbir  este eficientă mai ales în primul trimestru de sarcină. Cercetările au verificat de asemenea absența oricăror efecte secundare asupra sarcinii.

Roinița și chimionul, datorită proprietăților  antispastice, calmante și carminative, au un efect favorabil asupra stărilor de greață din timpul sarcinii, împiedică formarea gazelor în intestin și stimulează motilitatea gastrică și intestinală.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri