×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Cum putem ajuta vezica biliara hipotonă

Sfaturi Practice

Capsulele Vezica Biliară Lentă sunt recomandate în doze de câte două, de 2-3 ori pe zi, în timpul meselor, timp de 6-8 săptamâni. De asemenea, tratamentul se poate susține cu Ceaiul Vezică Biliară și cu o dietă adecvată, săracă în grăsimi și fără alcool.

Vezica biliară joacă un rol fundamental pentru buna funcțioanare a ficatului și în cele din urma a digestiei, prin colectarea și prelucrarea bilei secretată de ficat, principala substanță care contribuie la absorbția și descompunerea grăsimilor și care contribuie esențial la digestia alimentelor. Din vezica biliară, bila este transportată prin canalele cistic și coledoc și apoi de-a lungul duodenului – prima parte a intestinului subtire – unde sunt digerate, în primul rând, grăsimile și vitaminele.

Bila hipotonă este o tulburare funcţională a vezicii biliare care constă în creşterea în volum a vezicii ca urmare a incapacitaţii de a se contracta şi de a evacua bila ce se acumulează în exces.

Asocieri recomandate

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.