facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2015-09-04
Vizualizari: 1256
Comentarii: 0
Cum protejăm copiii la venirea toamnei

Siropul IMUNITATE 

Am beneficiat din plin de bucuriile vacanţei de vară, fie că am fost la mare şi ne-am bucurat de soare, apă şi nisip, fie că am fost la munte şi ne-am răcorit în aerul curat, admirând peisajul.

Dar a venit toamna care va aduce zile răcoroase, din ce în ce mai scurte, copiii se întorc la grădiniţă, şcoală şi trebuie pregătiţi pentru a nu se îmbolnăvi.sirop cu miere si propolis

Special pentru copii vă recomand Siropul IMUNITATE cu miere şi propolis.

Astfel, asocierea de echinacea, fructe de cătină, şovârv, rădăcină de ginseng, astragalus membranaceus, tinctură de propolis, ulei esenţial de lămâie, eucalipt, portocală şi scorţişoară cu  miere de albine, realizează un remediu natural cu gust agreat de cei mici, fiind luat cu plăcere.

Se administrează anterior perioadelor cu risc crescut de îmbolnăvire, fiind un bun adjuvant şi în convalescenţă. Se poate administra de la vârsta de 1 an; se face o cură de 6-8 săptămâni.

Despre ingrediente

Echinacea, numită şi regina imunităţii, este recunoscută pentru proprietăţile sale imunostimulatoare, antivirale şi antibacteriene, crescând rezistenţa organismului în diferite stări cu imunitate scăzută. Este utilizată în infecţii recidivante sau rezistente la antibiotice.

Astragalus membranaceus a fost folosit în medicina tradiţională chineză de mii de ani pentru a creşte rezistenţa organismului în faţa diferitelor boli. Numeroase studii au demonstrat potenţialul imunomodulator al acestei plante, fiind eficientă în prevenirea răcelilor, infecţiilor de tract respirator superior şi grăbind recuperarea pacienţilor cu imunitatea scăzută.

Comprimatele ECHINACEA CU PROPOLIS şi vitamina C 

Sistemul imunitar reprezintă prima linie de apărare în ceea ce priveşte răceala şi multe alte infecţii care apar odată cu instalarea sezonului rece. Atât adulţii cât şi copiii au nevoie în această perioadă de „un ajutor natural” care să ţină virozele şi alte afecţiuni respiratorii, la distanţă.

Însă copiii, în mod special, sunt mai predispuşi schimbărilor bruşte de temperatură, motiv pentru care părinţii trebuie să-i pregătească să întâmpine cu bine noul an şcolar care-şi  deschide porţile pentru cei mici.

Cele mai eficiente remedii naturale pentru stimularea sistemului imunitar sunt plantele medicinale.

Pe lângă Siropul Imunitate cu miere şi propolis, după vârsta de 3 ani recomand   Comprimatele Echinacea cu propolis şi vitamina C (echinacea, tinctura de propolis şi uleiul esenţial de lămâie). Combinaţia de echinacea cu propolis conferă comprimatelor acţiune calmantă pe mucoasele inflamate ale căilor respiratorii, stimulând în acelaşi timp imunitatea. Astfel, pe lângă creşterea imunităţi, comprimatele atenuează durerile şi inflamaţia gâtului.

Despre ingrediente

Faptul că echinacea previne bolile de sezon (răceli, gripe, viroze, etc) este concluzia a numeroase studii şi cercetări. Un studiu realizat arată că 60% dintre persoanele cărora li s-a administrat echinacea sub formă de ceai, tinctură, capsule sau alte forme asociate, nu au răcit la schimbările de anotimp.

Cercetătorii au analizat propolisul constatând că are peste 200 de substanţe active terapeutic, printre care uleiuri volatile, antibiotice naturale, vitamine, minerale (fier, zinc, magneziu, calciu, cupru, cobalt, mangan, siliciu ș.a). Propolisul are, de asemenea, excelente proprietăţi imunizante.

Imunitate cu 7 ciuperci 

Imunitatea organismului sau sistemul imunitar cuprinde mecanismele de apărare ale organismului faţă de agenţii patogeni − virusuri, bacterii, fungi, radiaţii, substanţe toxice,  poluare şi stres, medicamente. Dacă agenţii patogeni sunt în cantităţi mici, sistemul imunitar face faţă atacului. Există însă şi situaţii când sistemul imunitar este depăşit, este slăbit şi are nevoie de ajutor pentru a face faţă agenţilor patogeni.

Ciupercile medicinale sunt folosite pentru a trata şi preveni o  multitudine de afecţiuni, prin utilizarea lor ca reglatori ai imunităţii, adaptogeni şi antioxidanţi. Fiecare ciupercă, prin compoziţia ei foarte complexă, duce la un răspuns imun diferit, motiv pentru care au recomandări multiple.

Va recomand Capsulele Imunitate cu 7 ciuperci (Reishi,  Shitake, Maitake, Cordyceps, Coriolus versicolor, ciupercă de mesteacăn şi Iască) formulă complexă cu efecte benefice în caz de imunitate scăzută.

Pentru infecţiile cronice, cu numeroase recidive, reacutizari, afecţiunile hepatice cronice, pentru reducerea efectelor hepatotoxice şi nefrotoxice ale chimioterapiei, în sindromul de oboseală cronică, recomand această formulă.

Capsule Imunitate cu 7 ciuperci este recomandat şi persoanelor cu diabet zaharat sau alergii, ciupercile medicinale şi noni având proprietăţi reglatoare asupra glicemiei şi antihistaminice (antialergice).

Se administrează 1 capsulă de 3 ori pe zi, între mese, timp de 1-3 luni. Cura se poate repeta după pauză de 1 luna. Produsul se poate administra după vârsta de 10 ani, 2 capsule/zi.

ASOCIERI RECOMANDATE
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri