Discută cu
medicul Fares
×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Cum ne protejăm stomacul de acțiunea agresivă a anumitor medicamente?

Articole

Unele medicamente cum sunt antiinflamatoarele, antibioticele, antialgicele, afectează adeseori stomacul. S-a constatat că acestea produc iritaţii ale mucoasei gastrice, care în cazul administrării îndelungate pot evolua până la gastrită sau chiar ulcer gastric.

O modalitate complet naturală de protecţie pentru stomac în astfel de situaţii este Stomac Sănătos – un remediu din plante medicinale, sub formă de capsule, care a fost utilizat de peste 18 ani, cu rezultate foarte bune în vindecarea ulcerului și a gastritei.protejeaza stomacul

Produsul conţine flori de gălbenele, frunze de pătlagină, iarba tâlharului, sunătoare, isop şi rădăcină de lemn dulce.

Aceasta formulă, a fost testată clinic de medici specialiști gastroentrologi. Studiul a fost realizat pe 2 loturi de pacienți cu gastrită, bulbită și ulcer gastric, comparativ cu un inhibitor de pompă de protoni (medicament pentru reducerea secreției gastrice), iar efectele au fost urmărite prin monitorizarea simptomelor și efectuarea examenului endoscopic (gastroscopie) atât inițial cât și după o lună de administrarea a tratamentului.

S-a constatat că efectele capsulelor Stomac Sănătos a apărut într-un timp relativ scurt (4 săptămâni) şi sunt comparabile cu cele ale medicaţiei alopate de ultimă generaţie. Durerea a dispărut complet în 2-3 zile la pacienţii cu gastrită şi în 7 zile la cei cu ulcer. Preparatul nu a determinat apariţia de reacţii adverse, fiind foarte bine tolerat.

Se poate asocia în terapie cu ceaiul Gastric-D40/D62, sau ceaiul U-pentru stomac (reţeta farm. Farago)-D42.

 

 

 

 

 

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.