Cum ne protejam ficatul ? – Fares.ro
×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Cum ne protejam ficatul ?

Sfaturi Practice

Ficatul este unul dintre cele mai mari organe ale corpului și cel mai complex din punct de vedere metabolic. Îndeplinește multiple funcții și este responsabil de sănătatea generală a organismului. Ficatul este „uzina vie” unde se sintetizează  substanțe esențiale pentru buna funcționare a organismului nostru.

Este în același timp un filtru pentru organism. Neutralizează și elimină toxine, metabolizează medicamentele și alcoolul.

Protejarea ficatului  este necesară în primul rând pentru a nu-l  suprasolicita  și a nu permite îmbolnavirea lui, de asemenea este necesară și  în multe afecțiuni extrahepatice unde se administrează medicamente în mod cronic; pe lângă protecție, regenerarea celulelor afectate este cea care favorizează buna lui funcționare.

Oboseala, jena în partea dreptă a abdomenului (hipocondru drept), lipsa apetitului, balonare, uneori scădere în greutate sunt semne care ne spun să  investigăm ficatul; transaminazele crescute, modificarile de omogenitate și dimensiune apărute la ecografie, sunt relevante pentru o suferință hepatică

Ce se poate face?       

capsulePe lânga un stil de viață cât mai sănătos, hepatoprotecția se realizează cu remedii din plante medicinale. Acestea  pot constitui atât alternativa curativă  cât și  preventivă pentru steatoza hepatică (încărcarea grasă a ficatului).

Hepatofit capsule,  formula complexă care asociază  extract de fructe de armurariu, fructe de schisandra, anghinare, rostopască, rădăcină de păpădie și sulfină  reduce procesul inflamator și congestia hepatică, având ca rezultat direct normalizarea transaminazelor. Sunt  plante hepatoprotectoare, care ajută și regenerarea celulelor hepatică, împiedicand cronicizarea bolilor de ficat.

Vorbim despre un remediu cu eficiență terapeutică dovedită în steatoza hepatică; Hepatofit 1  a confirmat acțiunea atât asupra reducerii valorilor transaminazelor, ameliorarea până la  normalizare a imaginii ecografice a ficatului steatozic, precum și îmbunatatirea  calității vieții pacientilor.

După 3 luni de terapie cu această combinație de plante medicinale  simptomatologia a fost absenta la 50% dintre  pacinetii cu ficat gras  și ameliorată la 45 %.

Imaginea ecografica și transaminazele normalizate la 70% dintre pacienti.

Nu s-au înregistrat reacţii adverse, remediul fiind bine tolerat.

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.