facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2014-06-16
Vizualizari: 956
Comentarii: 0
Cum îţi scazi colesterolul în cel mai scurt timp

Cu totii ştim că un colesterol mărit reprezintă un risc major pentru sănătate. Pentru a readuce în parametri nivelul sanguin de colesterol, este nevoie de un mod de viaţă sănătos, o dietă minimă şi 2-3 suplimente alimentare. Cu ajutorul acestor factori colesterolul va reintra în parametrii normali şi se va putea menţine astfel întreaga viaţă.

Colesterolul poate fi scăzut în numai 10 zile şi readus la valori normale în una sau doua luni în funcţie de cât de mari sunt valorile patologice constatate.Stimuleaza metabolismul lipidelor

Iată câteva sugestii care te ajută să iţi scazi nivelul de colesterol cu uşurinţă:

• Limitează aportul de colesterol. Cu alte cuvinte limitează consumul de alimente ce conţin grăsimi animale cum ar fi carnea de porc, carnea de oaie, de capră, vânatul, mezelurile, brânzeturile grase, untul şi alimentele prăjite.
• Consumă uleiuri vegetale presate la rece bogate în fitosteroli cum sunt uleiul de in, măsline, cânepă.
• Redu sau ia o pauză de la consumul de produse de patiserie şi de dulciuri zaharoase, biscuiţi, dulceţuri.
• Consumă legume şi fructe care prin fibrele alimentare şi micronutrienţi naturali reduc colesterolul. Cu 2 -3 fructe pe zi scăderea colesterolului este mult ajutată.
• Renunţă la alcool şi tutun deoarece alcoolul creşte nivelul glicemiei iar tutunul prin nicotina scade colesterolul „bun” şi-l scade pe cel „rău”.
• Obişnuieşte-te să consumi ceaiuri cu efect hipocolesterolemiant cum este ceaiul Colesterol, sau remedii naturale care scad colesterolul. Tinctura Colesterol sau capsulele Colesterol conţin plante medicinale cu acţiune asupra metabolismului colesterolului şi absorbţiei lui la nivel intestinal.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri