Cum eliberam ficatul de toxine – Fares.ro
×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Cum eliberam ficatul de toxine

Sfaturi Practice

Pentru combaterea acestor agresiuni impotriva ficatului am realizat o schema de tratament care si-a demonstrat eficienta. Este vorba despre Complexul Curatarea Ficatului, care reprezinta o combinatie de plante din cele mai utile pentru dezintoxicarea si sustinerea functiei hepatice.

Se stie ca tratamentul indelungat cu medicamente alopate, alimentatia bogata in grasimi, alcoolul in exces, ba chiar si stresul cotidian pot determina deteriorarea functiilor ficatului, un organ esential pentru curatarea de toxine si furnizarea de nutrienti.

Complexul Curatirea Ficatului este o pulbere din plante fin macinate care se administreaza de doua ori pe zi, inaintea meselor de dimineata si seara, cate doua linguri luate impreuna cu lichid (apa plata, suc, ceai, iaurt). Tratamentul dureaza una pana la doua luni si nu este recomandat copiilor sub 6 ani.

In acelasi timp puteti sustine actiunea complexului  Curatarea Ficatului cu ceaiul Hepatocol, din care se pot bea sub forma de infuzie cate 3 cani pe zi. Aceasta schema de dezintoxicare se poate relua ori de cate ori este nevoie.

Asocieri recomandate

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.