Cum creștem imunitatea organismului? – Fares.ro
×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Cum creștem imunitatea organismului?

Noutăți Fares

Imunitate cu echinacea

Plantele medicinale cresc rezistenţa organismului faţă de infecţii prin stimularea producţiei de anticorpi şi de macrofage (globule albe din sânge care au rolul de a distruge bacteriile). Prin proprietăţile antivirale şi antibacteriene limitează răspândirea infecţiei, reduc severitatea simptomelor, scurtează durata bolii şi facilitează refacerea capacităţii de apărare a organismului în perioada de convalescenţă.

Dacă ştiţi că răciţi frecvent vă recomand să faceţi înainte de venirea sezonului rece o cură cu Capsulele IMUNITATE cu ECHINACEA (echinacea, usturoi, astragalus, ghiara mâţei, andrographis paniculata), care datorită compoziţiei complexe cresc rezistenţa organismului la îmbolnăvire.

Prin proprietăţile antibacteriene şi antivirale ale plantelor conţinute limitează răspândirea infecţiei, reduc severitatea simptomelor, scurtează durata bolii şi ajută la refacerea capacităţii de apărare a organismului în perioadele de convalescenţă.

De exemplu, un studiu realizat în Marea Britanie a evidenţiat că Andrographis paniculata, una din plantele prezente în aceste capsule, a redus semnificativ durerile de gât, cele provocate de sinuzită, durerile de cap şi cele musculare, fără efecte secundare. Mai mult, această plantă contribuie la prevenirea infecţiilor tractului respirator. Cel mai adesea este folosită pentru tratarea răcelilor, gripei şi alergiilor.

Capsulele se recomandă în caz de imunitate scăzută, răceală, viroză, bronşită, afecţiuni pulmonare, infecţii urinare, oboseală cronică, şi prevenirea infecţiilor.

Se administrează în doză de 1-2 capsule pe zi copiilor de la vârsta de 6 ani şi 1 capsulă de 3 ori pe zi adulţilor, timp de 1-3 luni.

Noni cu echinacea 

Dacă vă întrebaţi de ce vă îmbolnăviţi mai repede decât alte persoane, de ce sunteţi primul care răceşte, suferiţi de infecţii frecvente, fie că e vorba de cele urinare sau ale ochilor, vă confruntaţi cu gingii care sângerează şi erupţii ale pielii, toate aceste simptome duc către o cauză comună: imunitatea scăzută.

Va recomand capsulele NONI CU ECHINACEA, produsul ideal pentru întărirea sistemului imunitar, antiinflamator, antibacterian, bun tonifiant şi antioxidant.

Denumită în cultură indiană Fructul Vieţii sau Fructul Zeilor, planta Noni a atras atenţia lumii prin compoziţia incredibil de bogată în substanţe biologic-active a fructelor şi frunzelor sale. În manualul soldaţilor care au ajuns pe insulele polineziene în al II-lea război mondial, fructul Noni era consemnat că fiind un aliment sigur, cu efecte pozitive în menţinerea tonusului psihic şi fizic.

Fructul de Noni este cunoscut şi folosit de peste 2000 de ani, dar numai în ultimele două decenii s-au făcut cercetări ştiinţifice riguroase asupra sa. Noni conţine peste 150 de substanţe biologic active: aminoacizi, enzime, vitamine, substanţe minerale (sodiu, potasiu, fier, mangan, magneziu, xeronina, proxeronina, scopoletina etc).

Prin acţiunea antiinflamatoare şi antialgică este util atât în combaterea virozelor respiratorii cât şi în  reumatism, fiind denumit şi „aspirina Polineziei”, dar cu reale proprietăţi protectoare gastrice, fiind un remediu atât atiulceros cât şi antiinflamator. Are şi proprietăţi antihistaminice, astfel că este recomandat și pacienţilor cu imunitate scăzută care suferă de afecţiuni reumatice, afecţiuni ale stomacului sau alergii.

Asocieri recomandate

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.