Cum corectăm natural anemia feriprivă – Fares.ro
×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Cum corectăm natural anemia feriprivă

Articole de Specialitate

Anemia feriprivă (prin lipsă de fier) este cea mai răspândită formă de anemie şi probabil cea mai frecventă carenţă alimentară întâlnită în lume. Carenţa de fier afectează producţia de globule roşii (hemoglobină). Persoanele care suferă de anemie feriprivă prezintă deseori simptome de oboseală sau slăbiciune şi sunt palide. Frecvenţa este foarte mare, peste 30% din populaţie şi mai ales femeile însărcinate şi copiii suferă de anemie.

Capsulele Fier + Molibden conţin fier şi molibden din surse naturale:germeni de hrişcă, extract uscat de orz verde, extract uscat de drojdie de bere. Mineralele şi vitaminele din drojdia de bere şi din plante sunt legate organic, eliberându-se treptat fără a provoca stres oxidativ fiind uşor de absorbit şi de utilizat de către organism. Este bine tolerat gastric comparativ cu fierul de sinteză.

Le recomand în anemia feriprivă, în perioadele de creştere la copii, după menstruaţii abundente sau în perioada de sarcină şi alăptare. Doza este de 1 capsulă de 2 ori pe zi, în timpul meselor pentru copii între 6-12 ani, iar copiii peste 12 ani şi adulţi au nevoie de 1 capsulă de 3 ori pe zi. Pe perioada sarcinii şi alăptării când nevoile de fier sunt crescute se pot lua câte 2 capsule de 3 ori pe zi, timp de 3 luni.

Produsul contribuie la formarea normală a globulelor roşii şi a hemoglobinei, la transportul oxigenului în organism. De asemenea contribuie la funcţionarea normală a sistemului imunitar, la reducerea stărilor de oboseală şi epuizare, la dezvoltarea cognitivă normală a copiilor. Este şi un bun antioxidant.

Asocierea comprimatelor de Vitamina C naturală favorizează o şi mai bună absorbţie a fierului.

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.