×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Cum calculăm indicele masei corporale?

Articole de Specialitate

Endocrinologii susțin că mai mult de un sfert dintre români sunt obezi și aproape jumatate, sunt supraponderali.complex natural

Pentru definirea obezității, criteriul acceptat de Organizatia Mondială a Sănătății este Indicele Masei Corporale (prescurtat IMC), care se calculează prin formula greutate/înalțime2, unde greutatea este exprimată în kilograme și înălțimea în metri. Conform acestui indice, supraponderea este exprimată printr-un IMC între 25 și 29 kg/m, obezitatea de gradul I printr-un IMC între 30 și 35kg/m, obezitatea de gradul II printr-un IMC între 36 și 39kg/m, iar obezitatea de gradul III numită obezitate morbidă, printr-un IMC mai mare de 40 kg/m. Nu se calculează acest indice în cazul copiilor în creștere, femeilor însarcinate și sportivilor cu masă corporală mare.

Pentru cei care doresc să slăbească cu ajutorul plantelor medicinale, gama de produse Silueta perfectă, constituie o alternativă naturală cu eficiență testată. Aveți la dispoziție atât produse pentru suprimarea poftei de mancare – capsulele Silueta perfectă controlul apetitului, cât și pentru stimularea arderii grăsimilor în exces – capsulele și ceaiul Silueta perfectă controlul greutății, dar și pentru eliminarea toxinelor din corp – ceaiul Silueta perfectă purificare și drenaj.

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.