facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2016-04-19
Vizualizari: 720
Comentarii: 0
Cum abordăm pe cale naturală încărcarea grasă a ficatului?

Ficatul gras este un termen general utilizat pentru a descrie depozitarea excesivă a grăsimilor în ficat. Mai exact, ficatul gras sau steatoza hepatică este o afecţiune reversibilă caracterizată prin reţinerea anormală a lipidelor în interiorul celulelor. Această afecţiune se poate manifesta temporar sau pe termen lung şi poate fi asimptomatică o lungă perioadă de timp.

Acumularea grăsimilor în interiorul ficatului poate conduce la inflamarea progresivă a ficatului (de exemplu, hepatitele) care se numeşte steatohepatita.tratament pentru ficat

Steatoza hepatică (încărcarea grasă a ficatului) şi steatohepatita ocupă locul unu între afecţiunile ficatului.

Se datorează consumului de alcool şi în ultimii ani tot mai frecvent apariţia lor este determinată de alimentaţie şi consumul cronic  de medicamente.

Frecvenţa afecţiunilor hepatice şi evoluţia lor îndelungată a determinat realizare unor produse naturale care să răspundă acestei necesităţi.

Capsulele HEPATOFIT 1  şi  HEPATOFIT 2 cu armurariu şi ganoderma, au compoziţii diferite însă efecte terapeutice similare adresându-se aceleiaşi patologii hepatice cronice care necesită tratament pe termen lung.

Astfel, cele 2 formule D58 HEPATOFIT 1 capsule şi D58A HEPATOFIT 2 cu armurariu şi ganoderma capsule permit continuarea pe o perioadă îndelungată a curei de către pacienţii cu afecţiuni hepatice cronice sau care necesită protecţie hepatică.

Alternarea după 3 luni a celor 2 produse elimină posibilitatea creării unei obişnuinţe a organismului cu plantele din compoziţie. Din acest considerent, pentru administrarea de lungă durată specialiştii noştri recomandă cure alternative de câte 3 luni cu produsul 1, urmat de produsul 2.

D58 HEPATOFIT 1 capsule şi D58A HEPATOFIT 2 cu armurariu şi ganoderma capsule, se disting prin unicitatea asocierii substanţelor  active şi  beneficiile aduse funcţiei hepatice, oferind hepatoprotectie, hepatoregenerare, combătând steatoza hepatică şi favorizând scăderea transaminazelor.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri