facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2020-05-04
Vizualizari: 1456
Comentarii: 0
Cu ce îți întărești natural imunitatea?

E de la sine înțeles că sistemul imunitar are de suferit și tocmai într-o perioadă în care avem mai multă nevoie să ne păzească de boli. Avem, însă, la dispoziție câteva soluții de tratamente naturiste pentru a ne întări organismul.

Produsele stupului

 Miere din tot felul de flori, polen, propolis, lăptișor de matcă și păstură, toate acestea sunt adevărate medicamente naturale extrem de valoroase în sezonul rece. Ele întăresc imunitatea, ajută ficatul și sistemul digestiv, sunt antimicrobiene, pline de vitamine, minerale și antioxidanți. Se consumă în tot felul de combinații, alături de pulberi din plante, fructe, uleiuri esențiale, ceaiuri și condimente (turmeric, scorțișoară, ghimbir ras etc.).

Fructele exotice

Nu mai avem mere, zmeură și mure, dar avem kiwi, citrice, avocado, ananas – fructe de sezon în alte țări, pline de vitamina C, foarte gustoase în această perioadă.

Dacă nu ți-ai făcut aprovizionarea și nu ai pus la congelator afine, aronia, cătină și merișoare, le poți găsi gata congelate în supermarketuri sau sub formă de sucuri pasteurizate, îndulcite cu miere. Mai poți găsi în piețe cătină cu miere la borcan, dar și ardei gras, morcovi, broccoli, ceapă și usturoi, legume foarte bogate în vitamine și minerale.

Ceaiuri și suplimente alimentare

 În magazinele naturiste găsești o mulțime de bunătăți care întăresc imunitatea. Poți să te aprovizionezi cu ceaiuri de echinacea, de cătină, de măceșe, de merișoare și coacăze, sau de merișoare și afine, din care să bei zilnic. Tot aici găsești goji, merișoare uscate, siropuri de fructe de pădure presate la rece și îndulcite cu miere, tincturi (de echinacea, de propolis, de arnică) și uleiuri esențiale. Există și formule gata preparate de siropuri Imunitate naturale și capsule Imunitate din plante (astragalus, ghimbir, echinacea, ghiara mâței) care cresc rezistența organismului.

Probioticele

Acestea sunt și ele de ajutor. Iaurturile, kefirul, murăturile restabilesc flora intestinală și forțează organismul să-și construiască singur mijloace de apărare.

Ciupercile medicinale

Cordyceps, Maitake sau Shiitake, sunt alimente-medicament cu efecte remarcabile asupra sănătății. Se găsesc pe piață sub formă de pulbere sau capsule și au proprietăți imunostimulatoare, antioxidante.

Nu uita să faci mișcare, să ai un stil de viață sănătos, să te odihnești și să eviți stresul!

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri