facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2016-05-17
Vizualizari: 675
Comentarii: 0
Congresul Național al Medicilor Fitoterapeuți din România, ediția a VII-a

Natura, precum și studiile medicale riguroase, ne-a oferit dintotdeauna o mână de ajutor semnificativă atunci când ne-am confruntat cu diverse afecțiuni. De aceea, noi credem cu tărie în fitoterapia științifică - adică ramura care îmbină utilizarea tradițională a plantelor medicinale cu cercetarea și studiile clinice.

Astfel, Fares a înființat Asociația Română a Medicilor Fitoterapeuți, care se va întruni în perioada 20-22 mai la Sibiu, în cadrul celui de-al Vll-lea Congres al Medicilor Fitoterapeuți din România.

Dezbaterile vor avea în vedere noi abordări și argumentări în domeniul fitoterapiei moderne, cu accent pe patologia infantilă. Vor fi prezentate studii clinice și de laborator în ceea ce privește afecțiunile gastrointestinale, respiratorii, urogenitale și ale aparatului locomotor și efectul benefic al diferitelor plante în tratarea și vindecarea lor.
Le mulțumim celor peste 250 de medici de diferite specialități care vor participa la Congres. Suntem convinși că vom avea cu toții multe de învățat, pentru a deveni din ce în ce mai buni și mai eficienți.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri