facebook-page-view
Discută cu
medicul Fares
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2014-05-16
Vizualizari: 688
Comentarii: 0
Congresul Național al Medicilor Fitoterapeuți din România, ediția a V-a

Se spune că în natură se află secretul sănătății întregii lumii. Voi ce părere aveți? Noi suntem de acord, de aceea am decis să ne implicăm cât mai mult în fitoterapie. Suntem convinși că această ramură a medicinii trebuie practicată pe baze ştiinţifice riguroase, de aceea am avut inițiativa înființării Asociaţiei Române a Medicilor Fitoterapeuţi.

Astăzi, 16 mai 2014, încep lucrările pentru cel de al V-lea Congres al Medicilor Fitoterapeuți din România, care va avea loc în perioada 16-18 mai, la Sibiu.

Tematica congresului va fi "Cercetare și rezultate clinice în fitoterapie" și se va desfășura la Hotel Ibis Sibiu – Sala Faust.

Evenimentul este susținut de Fares și reunește peste 200 de medici și farmaciști cu deschidere pentru această terapie naturală. Vor fi prezentate peste 40 de lucrări care detaliază studii științifice, cercetări și cazuri clinice rezolvate prin fitoterapie de profesori  universitari din Cluj, București, Iași și Timișoara, medici de diferite specialități din toată țara, farmaciști, biologi și chimisti.
Evenimetul se va încheia cu o Masă rotundă, unde vor fi abordate subiecte pe baza temei "Cercetare științifică și dezvoltare pe baze moderne a fitoterapiei în România."

Le mulțumim tuturor participanților pentru prezență și pentru implicarea lor în fitoterapie. Suntem convinși că vom împărtăși lucruri interesante, utile în dorința noastră continuă de a ne perfecționa.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri