facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2017-10-10
Vizualizari: 670
Comentarii: 0
Confort respirator într-un plic –   Hapciu solubil

Octombrie este luna din mijlocul toamnei când zilele sunt mai scurte, dimineţile mai reci, cu brumă şi virusurile încep să fie” la ele acasă”. Nasul înfundat, durerea de cap, usturimea în gât şi febra sunt  simptomele cu care toţi ne confruntăm la un moment dat.

Răceala, în general,  este o infecţie virală provocată în special de rinovirusuri, care afectează mucoasa nazală, sinusurile, faringele şi căile respiratorii - debutează de regulă cu câteva strănuturi, posibil secreţii nazale uşoare sau înfundarea nasului, senzaţii de usturime ale faringelui şi o stare de oboseală sau letargie.

Produsele naturale sunt foarte eficiente în această patologie a căilor respiratorii, eficienţă care sporeşte cu cât acţionăm mai repede, adică de la primele semne de răceală.

Remediul natural Hapciu solubil  asociază plante medicinale şi  uleiuri esenţiale cu efect antiinflamator, antifebril, sudorific, dezinfectant şi decongestionant la nivelul căilor respiratorii favorizând în acelaşi timp expectoraţia.

În compoziţia complexă  a remediului găsim scoarţă de salcie, flori de soc, trifoişte de baltă,  busuioc, isop,   ulei esenţial de lămâie, de mentă şi ulei esenţial de eucalipt.

Trifoiştea de baltă determină scăderea febrei şi ameliorarea rapidă a simptomelor care însoţesc virozele respiratorii; scoarţa de salcieulei esential are un puternic efect antiinflamator, sudorific, antifebril şi antialgic fiind recomandată pentru ameliorarea durerilor şi scăderea febrei.

Florile de soc reduc febra şi detoxifică organismul, iar busuiocul şi isopul, plante cunoscute din vremuri biblice, conţin principii active cu efect antibacterian, antiinflmator şi expectorant.

Uleiurile esenţiale de eucalipt şi mentă, au proprietăţi dezinfectante, decongestionante şi împreună cu isopul  şi busuiocul ajută fluidificarea secreţiilor bronşice şi eliminarea lor; astfel contribuie la calmarea iritaţiilor tractului respirator superior.

Este remediul pe care trebuie să-l avem fiecare în casă mai ales în sezonul rece; cu el începem cura răcelilor; 3-4 căni pe zi ne desfundă nasul, normalizează temperatura, decongestionează căile respiratorii şi ne face să ne simţim mai bine de la primele administrări, iar gustul  agreabil favorizează administrarea lui cu plăcere.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri