Sfaturi Practice
 
 

Confort respirator într-un plic – Hapciu solubil

shutterstock_515993221

Octombrie este luna din mijlocul toamnei când zilele sunt mai scurte, dimineţile mai reci, cu brumă şi virusurile încep să fie” la ele acasă”. Nasul înfundat, durerea de cap, usturimea în gât şi febra sunt  simptomele cu care toţi ne confruntăm la un moment dat.

Răceala, în general,  este o infecţie virală provocată în special de rinovirusuri, care afectează mucoasa nazală, sinusurile, faringele şi căile respiratorii – debutează de regulă cu câteva strănuturi, posibil secreţii nazale uşoare sau înfundarea nasului, senzaţii de usturime ale faringelui şi o stare de oboseală sau letargie.

Produsele naturale sunt foarte eficiente în această patologie a căilor respiratorii, eficienţă care sporeşte cu cât acţionăm mai repede,  adică de la primele semne de răceală.

Remediul natural Hapciu solubil  asociază plante medicinale şi  uleiuri esenţiale cu efect antiinflamator, antifebril, sudorific, dezinfectant şi decongestionant la nivelul căilor respiratorii favorizând în acelaşi timp expectoraţia.

În compoziţia complexă  a remediului găsim  scoarţă de salcie, flori de soc, trifoişte de baltă,  busuioc, isop,   ulei esenţial de lămâie, de mentă şi ulei esenţial de eucalipt.

Trifoiştea de baltă determină scăderea febrei şi ameliorarea rapidă a simptomelor care însoţesc virozele respiratorii; scoarţa de salcie are un puternic efect antiinflamator, sudorific, antifebril şi antialgic fiind recomandată pentru ameliorarea durerilor şi scăderea febrei.

Florile de soc reduc febra şi detoxifică organismul, iar busuiocul şi isopul, plante cunoscute din vremuri biblice, conţin principii active cu efect antibacterian, antiinflmator şi expectorant.

Uleiurile esenţiale de eucalipt şi mentă, au proprietăţi dezinfectante, decongestionante şi împreună cu isopul  şi busuiocul ajută fluidificarea secreţiilor bronşice şi eliminarea lor; astfel contribuie la calmarea iritaţiilor tractului respirator superior.

Este remediul pe care trebuie să-l avem fiecare în casă mai ales în sezonul rece; cu el începem cura răcelilor; 3-4 căni pe zi ne desfundă nasul, normalizează temperatura, decongestionează căile respiratorii şi ne face să ne simţim mai bine de la primele administrări, iar gustul  agreabil favorizează administrarea lui cu plăcere.

Comentarii

Articole recomandate
Confort respirator într-un plic –   Hapciu solubil

Biomicin forte cps moi

Antibiotic 100% natural cu spectru larg pentru infecţii respiratorii de tip bacterian. Evaluarea clinică a eficienţei a demonstrat că produsul a fost suficient pentru ameliorarea simptomelor clinice la peste 96% din pacienţii cu patologie infecţioasă bronho-pulmonară, fiind bine tolerat şi lipsit de reacţii adverse.  Nu p

citește mai departe

 
Confort respirator într-un plic –   Hapciu solubil

Nu lăsa iarna să-ți strice silueta!

Ai grijă ce și cât mănânci iarna, dacă vrei să arăți bine vara! Și spunem acest lucru pentru că știm cu toții că în sezonul rece obiceiurile alimentare se schimbă. Dacă în luna lui cuptor tot ce ne cerea organismul era o felie mare de pepene roșu, acum tindem să mâncăm mult mai consistent, mai gras, mai mult. Evident, acul câ

citește mai departe

 
Confort respirator într-un plic –   Hapciu solubil

Tot ce trebuie să știi despre sinuzită

Infecția sinusurilor, sau sinuzita, apare în urma unei răceli incorect tratate. Acumularea de mucus, praf și alte microorganisme la nivelul sinusurilor duce la inflamarea acestora și cauzează o serie de simptome supărătoare. Se poate trata cu remedii din plante. Simptomele, asemănătoare cu cele ale răcelii În ceea

citește mai departe

 
Ramai conectat

Adresa de e-mail nu este validă

Adresa de e-mail este deja inregistrată

Te-ai abonat cu succes la newsletterul nostru!

Cererea a fost inregistrată cu succes!